El cantant Julio Iglesias és una de les celebritats espanyoles amb més reconeixement a nivell mundial. La seva fama i la seva llarga llista d'èxits l'ha posicionat com un dels més famosos en la història de la música espanyola i aquest reconeixement ve acompanyat d'una gran fortuna i una vida envoltada de luxes i comoditats.

Gràcies a la presència en xarxes socials de les filles bessones del cantant, Victoria i Cristina Iglesias, s'ha pogut conèixer una mica més com és la luxosa vida de la família Iglesias-Rijnsburger. Les joves de 20 anys, amb un futur prometedor en el modelatge, no dubten ni un segon a posar davant les boniques vistes de les seves mansions ubicades a diversos països del món.

Mansió de Julio Iglesias

Mansió de Julio Iglesias

Un dels llocs favorits de Julio Iglesias i la seva família és una finca ubicada a Marbella. Aquest paradisíac lloc es diu Las Cuatro Lunas i compte amb més de 450 hectàrees de terreny i una casa principal de set habitacions, vuit banys, un estudi d'enregistrament i una piscina, també amb dos banys addicionals. Dins de la finca hi ha dos heliports, tres piscines i diverses cases per a convidats: la de l'horta, que compta amb una suite principal, cinc habitacions, una piscina de vora infinita i un celler de vins. La del Lago, amb boniques vistes i una impressionant terrassa per gaudir de l'exterior de la finca i una quarta casa que també té un bany privat, una cuina, zona de rentat i un celler. Aquesta impressionant propietat està valorada en 145 milions d'euros, i està ubicada a 10 minuts de distància de Port Banús.

Una altra de les mansions de Julio Iglesias que les seves filles presumeixen en xarxes socials està ubicada a Miami. Coneguda com a Indian Creek, aquesta bonica propietat està ubicada en una illa de multimilionaris, un refugi de veïns rics. La propietat compta amb 3 hectàrees de terreny amb boniques vistes a la badia de Biscaia. A més, té quatre cases totalment independents, piscina i un enorme jardí. A la zona comuna de l'illa, els propietaris poden gaudir d'un camp de golf privat i personal de seguretat.

Mansió de Julio Iglesias

Mansió de Julio Iglesias

El cantant també va adquirir una propietat al Carib, específicament en Punta Cana, República Dominicana. El cantant passa molt del seu temps lliure en aquesta vil·la, ja que el bon temps es manté durant tot l'any, d'aquesta manera es pot gaudir en qualsevol moment de les paradisíaques platges del lloc. El lloc està decorat en tons neutres, d'aquesta manera el mobiliari no competeix amb la bellesa de l'exterior que es deixa admirar a simple vista gràcies als seus imponents finestrals de vidre. Aquesta fantàstica mansió caribenya té un accés directe a la platja, perquè la família pugui gaudir de les cristal·lines aigües de Punta Cana amb total privacitat.

La passió del cantant pels béns arrels s'ha convertit en un lucratiu negoci, ja que va fundar el "Grup Punta Cana" juntament amb Frank Rainieri i Theodore W. Kheel. Aquest grup engloba diverses propietats, un aeroport, dos camps de golf i diversos hotels i urbanitzacions.