El fenomen de Rosalía continua traspassant fronteres i fins a una de les dives del pop més importants de la història s'ha declarat fan d'una de les cançons de la catalana. Es tracta de Lady Gaga, que va confessar públicament que està realment fascinada amb el seu tema 'Bizcochito'.

A través dels seus comptes d'Instagram i TikTok, la 'Mother Monster' ha publicat alguns vídeos relacionats amb els seus xous i amb el rellançament de la seva firma de cosmètics 'Haus Labs'. I encara que la intèrpret de 'Poker Face' té en el seu historial una gran quantitat de temes per utilitzar com a fons musical dels seus vídeos, el cert és que ha preferit utilitzar 'Bizcochito' de Rosalía als seus últims clips.

En el seu Instagram, Lady Gaga va publicar un vídeo en el qual se'l pot veure amb una bombona d'oxigen a què es refereix com "la seva bossa favorita". "Aquesta nit ha estat l'espectacle més taquiller a l'ESTADI HERSHEYPARK EN LA HISTÒRIA des de The Rolling Stones el 2005", va indicar la cantant mentre s'escoltava de fons el tema 'Bizcochito' de Rosalía. Immediatament, la catalana va reaccionar a la seva publicació al comentar-li amb un emoji de cor i un altre de foc.

Tanmateix, aquest no ha estat l'únic vídeo que Gaga ha compartit a les seves plataformes amb el tema de la 'Motomami' de fons, ja que recentment va publicar un vídeo en el seu compte de TikTok en la qual apareix aplicant-se alguns productes de la seva línia de maquillatge. Igual com amb el vídeo anterior, Gaga va utilitzar el tema de Rosalía per acompanyar aquesta rutina de make up.

Lady Gaga es declara fan de Rosalía i les xarxes socials esclaten

Això no ha passat desapercebut per a la seva immensa comunitat de fans, que li han publicat a les seves xarxes que està "obsessionada" amb aquest tema, a la qual cosa ella va contestar de forma contundent: "Queens supporting Queens (reines donant suport a reines"), causant un veritable furor entre els seus fans i en els de la 'Motomami'.

Així mateix, una gran quantitat de seguidors d'ambdues artistes estarien esperant la 'col·laboració del segle' en demanar que treguin un tema juntes, tal com ja va succeir amb Ariana Grande en el cas de Lady Gaga o amb Billie Eilish en el cas de Rosalía. A causa d'això, els fans de les cantants han inundat les xarxes socials amb comentaris com: "Lady Gaga pujant 2 vídeos amb 'Bizcochito' de fons. Espanya es mereix la millor col·laboració femenina del segle amb ella i Rosalía", "A veure, que Lady Gaga ha utilitzat 'Bizcochito' de Rosalía en un reel. Dues reines sí són!", "Come on MOTOMAMI", "Fins on ha arribay bizcochito, wow!".

Sense lloc a dubte, una col·laboració entre Lady Gaga i Rosalía podria batre tots els rècords a les plataformes digitals, robant-lo el primer lloc a artistes com Bad Bunny o Karol G, que han liderat tots els rànquings en diverses plataformes com Spotify i YouTube en els últims mesos. Així que és molt possible que la 'Mother Monster' es converteixi en una autèntica 'Motomami' molt aviat.