Rosalía està fent història amb la seva gira de concerts 'MOTOMAMI World Tour'. Els seus looks memorables, les seves coreografies i fins a un divertit gest s'ha viralitzat a totes les plataformes d'internet i fins i tot la cantant Billie Eilish ha volgut imitar-la, encara que no li ha sortit per a gens bé.

Parlem del gest que fa Rosalía abans d'interpretar el tema 'Bizcochito', una manera molt divertida de manifestar algun tipus de desgrat, menyspreu o de fàstic, mentre juga amb el seu cabell. En aquest punt tots sabem de quin gest estem parlant, ja que li ha donat la volta al món per les hilarants reaccions dels seus fans. De fet, Billie Eilish està tan fascinada amb aquest posat que va intentar recrear-lo en el seu últim concert a Nova Zelanda, dijous passat 8 de setembre. La intèrpret de temes com 'Happier Than Ever' i 'No time To Die' va intentar fer la cara de Rosalía en diverses ocasions, però no ho va aconseguir. Tanmateix, en lloc de frustrar-se o molestar-se, Eilish va acabar rient a l'escenari juntament amb els seus fans, així que de la mateixa manera va aconseguir divertir els assistents del concert.

A causa del hype que s'ha generat al voltant del performance de 'Bizcochito', Rosalía ha volgut explicar com se li va passar posar aquesta cara abans de començar a cantar. En una entrevista concedida per a La Pija i La Quinqui, els col·laboradors del programa matutí 'Cuerpos especiales' d'Europa FM, la intèrpret de 'Despechá' va revelar com va ser que aquest gest va passar a formar part del performance dels seus concerts. "Jo era en l'assaig. Estàvem fent la coreografia i de tantes vegades fer-la una s'avorreix de com treballar-la. Llavors sense voler vaig començar a fer això per fer-li riure els nois, perquè riguin els nois. Vaig veure que reien i llavors vaig dir 'ah, ja que ho faré'. En cas d'improvisar, va sortir, i llavors vaig dir 'doncs go deixo'. No sé, jo no em vaig esperar que la gent reaccionés així", va indicar.

Acusen Billie Eilish de voler imitar altres artistes famoses

Encara que Billie i Rosalía es coneixen personalment des de fa algun temps, ja que el gener de 2021 van col·laborar en la creació del tema 'Lo vas a olvidar' que va formar parteix de la banda sonora d'un dels capítols especials de la sèrie 'Euphoria', emesa per HBO Max; alguns dels fans de la catalana no els ha agradat en absolut que la jove californiana hagi intentat imitar el seu icònic gest en un dels seus concerts, ja que afirmen que ho està fent per guanyar popularitat.

Així mateix, alguns internautes van recordar que la intèrpret va anunciar l'estrena del videoclip del seu tema en espanyol amb Rosalía pocs dies després que la cantant Selena Gómez llancés el seu tema 'De una vez', també en espanyol. Això va generar una gran quantitat de reaccions a Twitter, ja que els usuaris de la plataforma asseguraven que ella estava imitant i aprofitant-se de l'estrena de la nova cançó de Selena Gómez per augmentar les vistes del seu videoclip.