Carlos Sobera és en aquests moments un dels presentadors més d'èxit de la televisió, encara que mai ha deixat de ser-ho. Tanmateix, ha demostrat la seva vàlua al comandament de realities. La seva imatge sempre ha estat lligada als concursos. Mediaset confia plenament en el basc, per aquesta raó torna a comptar amb ell per a les gales dels dimarts de 'Supervivientes', on es repassa l'última hora.

Després del fina de 'Secret Story' i l'estrena de 'Supervivientes' només hi ha dues setmanes de descans, justament els dies que Carlos Sobera ha aprofitat per escapar-se juntament amb la seva dona a la Riviera Maya. Ha estat l'advocada l'encarregada de revelar aquest viatge de somni. En les seves històries d'Instagram publicava un vídeo on es podia veure una de les immenses piscines del luxós hotel en el que s'allotgen. Es tracta del Zöetry Paraíso de la Bonita Riviera Maya, un resort cinc estrelles, aïllat i situat davant el mar, que forma part del prestigiós grup de luxe AMResorts. Un hotel on es pot gaudir de privilegis exclusius.

L'hotel escollit per Carlos Sobera i Patricia Santamarina "es compromet a reinventar l'experiència de tot inclòs perquè sigui íntima, personal i centrada en el seu benestar". En un entorn totalment tropical i exclusiu amb un total de 100 suites de luxe, situades davant el mar i amb vista a la costa caribenya de Mèxic.

Així és el luxós resort en el qual s'allotja Carlos Sobera

A les suites no els falta ni un sol detall. Tal com revelen a la seva plataforma, estan adornades de manera distintiva "amb tresors de tot el món, acuradament seleccionats", que mostren l'estètica única de set regions culturals. Segons l'estança elegida, el preu pot variar entre els 315 i 2.100 dòlars.

Zoetry Paraíso

spa zoetry paraíso

piscina zoetry paraíso

Si es busca un tracte més personalitzat es pot incloure en la reserva un majordom privat. Compta també amb una vila privada, The Impression Club, amb nou suites i piscina.

L'oferta gastronòmica de l'hotel tampoc no es queda enrere. Trobem un total de 10 locals dins del complex, entre bars i restaurants. Tots ells amb una gran varietat de plats locals i cuina internacional.

suite zoetry

spa zoetry

De totes les activitats que ofereix el resort destaquem l'increïble spa on pots rebre tractaments especials dels nadius maies, cura de la pell, massatges per a parelles, serveis de saló i embolcalls corporals infosos amb elements naturals. A més, l'hotel prepara excursions perquè puguis veure els increïbles paisatges de Mèxic amb total seguretat i comoditat. Criden l'atenció els passejos a les ruïnes maies i cenotes, tours amb vaixell pel mar Carib o green fees per accedir al camp de golf El Tinto del Cancún Country Club o El Mayakoba.

Tant Carlos Sobera com a Patricia Santamaría els encanta recórrer el món i aquesta és només una parada més.