La reina Màxima d'Holanda sempre s'ha caracteritzat per la seva espontaneïtat i naturalitat. Gràcies als seus looks encertats i frescos, la monarca dels Països Baixos sempre està entre les més ben vestides del món royal, creant tendències de moda que han estat replicades fins i tot per la reina Letícia. De fet, les similituds estilístiques entre ambdues reines han superat el límit de la moda, ja que Màxima d'Holanda també s'ha enganxat als retocs estètics igual com Letizia, per la qual cosa ha presumit d'una nova cara en les seves últimes aparicions públiques.

D'acord amb alguns experts en cirurgia estètica, l'esposa del rei Guillem Alejandro s'ha sotmès a algunes intervencions estètiques, poc invasives, però que han fet una notable diferència a la seva cara. La primera d'elles seria infiltracions de bòtox a la part interior del front, a l'entrecella. A més, també es va sotmetre a diverses infiltracions d'àcid hialurònic a la zona orbital dels ulls, aconseguint tenir una textura una mica més tersa en aquesta zona. D'aquesta manera, Màxima d'Holanda va aconseguir sotmetre's a un refrescament facial bastant subtil, però amb excel·lents resultats.

Una de les característiques més cridaneres de la cara de Màxima d'Holanda són les seves galtes sempre enrojolades per la seva afició al sol. Tanmateix, malgrat que aquest rubor natural li aporta calidesa a la seva pell, el cert és que també li ha generat petites taques d'hiperpigmentació a la zona de les galtes, per la qual cosa hauria recorregut a una teràpia amb làser o mitjançant tècniques de crioteràpia per suavitzar una mica aquestes taques a la seva pell. A més, va poder haver complementat aquests tractaments de dermatologia estètica amb productes específics per a l'eliminació de les taques solars com el 'White Caviar' de La Prairie.

Màxima d'Holanda s'ha sotmès a tractaments dentals i micropigmentació de celles

A més dels retocs a la seva cara, la reina dels Països Baixos també ha recorregut a un tractament d'ortodòncia amb Bràquets transparents per corregir un problema d'oclusió dental, millorant dràsticament l'aparença de les seves dents naturals d'una manera bastant discreta i poc cridanera. Aquesta informació va ser confirmada pel Servei Nacional d'Informació dels Països Baixos. Tanmateix, Màxima d'Holanda també ha recorregut a l'ús de facetes de porcellana per realçar l'aspecte dels seus incisius, unint-se a la tendència de l'ús de facetes que ha revolucionat el món de l'estètica dental en els últims anys.

També s'ha determinat que la monarca es va sotmetre a un procés de micropigmentació a les seves celles naturals, un procés molt minuciós de tatuat semipermanent que simula a la perfecció l'arc de les celles i els borrissols, ja que són dibuixats individualment amb una agulla molt fina. Aquesta tècnica s'ha convertit en una de les més populars en les estètiques a nivell mundial, ja que aporta definició i estructura en l'àrea de les celles sense la necessitat de recórrer a l'ús de productes de maquillatge.