L'actriu Emma Watson, coneguda pel seu paper d'Hermione Granger en la popular saga d'Harry Potter, ha estat retirada per quatre anys del món de l'actuació perquè va confessar sentir-se "engabiada".

És ben sabut que la dona de 33 anys ha estat actuant des que era una nena. El seu paper a Harry Potter li va donar fama mundial i la va convertir en una de les actrius més d'èxit de la seva generació. Des d'aleshores, ha protagonitzat pel·lícules com 'La Bella i la Bèstia', 'Donetes' i 'The Perks of Being a Wallflower'. Tanmateix, l'actriu va voler donar-li una pausa a la seva carrera d'actuació.

Durant una entrevista amb el Financial Times, Emma Watson va explicar: "Em sentia engabiada. El que em semblava més complicat era haver de sortir allà fora per vendre una cosa sobre la qual jo no tenia control en absolut. Sortir davant dels periodistes a explicar el meu punt de vista sobre una pel·lícula. Convertir-me en portaveu de projectes en què jo no havia participat en cap moment en el procés creatiu", va dir al periodista Alex Bilmes.

Emma Watson
Emma Watson

Va assegurar que la "van fer responsable d'una manera que em va resultar realment frustrant, no tenia veu ni res a dir. Vaig començar a adonar-me que volia ser dins de projectes en els que si algú em donava una mala crítica jo pogués dir: 'Sí, vaig ficar la pota, però va ser tot decisió meva'".

La retirada d'Emma Watson és un esdeveniment important en la indústria del cinema. L'actriu és una de les estrelles més populars del món i la seva absència s'ha deixat notar al llarg d'aquests quatre anys. Tanmateix, ha assegurat que la seva retirada és temporal i que tornarà a actuar en el futur.

Què fa Emma Watson en l'actualitat?

En parlar sobre les raons del seu retir, l'actriu va aprofitar la mateixa conversa per manifestar els seus desitjos d'explorar nous camins en la seva carrera.

De fet, de moment, és l'escriptura creativa la que ocupa tot el temps de la britànica. Actualment està immersa en l'estudi d'un màster en escriptura creativa a Oxford que acabarà pròximament, d'acord amb Cosmopolitan. A més, presumptament tornarà a posar-se davant de les càmeres en un projecte del qual res no s'ha avançat i que començarà a rodar-se a començaments de 2024.

Emma Watson
Emma Watson

Però això no és tot, per si tot això fos poc, la intèrpret de Bella també dirigirà un videoclip d'un músic del qual "segur que ha sentit parlar d'ell", tal com va explicar en una entrevista recent amb British Vogue.

Emma Watson filantropa i activista

Mentre tots aquests projectes corren i ella pren la pausa que necessita, Emma Watson segueix immersa en les seves tasques com a activista i filantropa, segons el recollit per Vogue en el seu lloc web, alguna cosa amb el que es va comprometre des dels primers moments de la seva carrera. També com a imatge de firmes com Prada o la línia de ginebres del seu germà, Alexander. La intèrpret utilitza el seu compte d'Instagram com un aparador davant de 72 milions de seguidors en el qual promocionar projectes en què creu profundament.

La famosa ha deixat clar que reprendrà les càmeres quan se senti renovada i llista per afrontar aquests nous reptes.