Kim Kardashian sempre troba una manera de sorprendre. L'exparella de Kanye West ara té un nou caprici. Ha iniciat els tràmits a fi de sol·licitar tots els permisos corresponents per construir una imponent mansió en l'àrea de Beverly Hills, a Califòrnia. L'empresària va presentar tota la documentació necessària per dur a terme el seu projecte arquitectònic, el qual consta d'una casa que semblarà més una immensa nau espacial.

Kanye West i Kim Kardashian van comprar al febrer del 2020, just un any abans d'anunciar el seu divorci, per la 'modesta' xifra de 6'3 milions de dòlars, un terreny ubicat a Palm Springs, concretament a la zona residencial de luxe coneguda com a La Quinta, en el California's Madison Club, el qual ara serà utilitzat per l'estrella de 'Keeping Up with the Kardashians' per construir una casa minimalista de dos pisos i de disseny tan futurista que sembla una nau espacial.

Captura de pantalla 2022 02 25 a les 22.36.28

Plànols de la nova casa de Kim Kardashian

La nova mansió de l'empresària serà a prop de les cases que la seva mare Kris Jenner i la seva germana Kylie Jenner. Serà dissenyada pel prestigiós arquitecte Tadao Ando en col·laboració amb Bo Shi Architects, qui hauran de seguir totes les directrius de l'ex del raper. D'acord a un mapa publicat per 'The Sun', el disseny de la casa tindrà forma de triangle amb vores arrodonides i amb un forat al centre, a més que comptarà amb piscina i amb spa.

La separació de Kim i Kanye no ha estat gens amistosa. El raper ha arribat a amenaçar la nova parella del seu ex, el comediant Pete Davidson. A més, va comprar una casa just al costat de la mare dels seus fills i ha insistit públicament a tornar amb la celebritat. Els mitjans han especulat que la relació de West amb la model Julia Fox és una estratègia elaborada per donar-li gelosia a Kim Kardashian.

Plans|Plànols de la casa de Kim Kardashian

Plànols de la casa de Kim Kardashian

La propietària de 'Skims' ha demanat oficialment li sigui retirat el cognom de casada per ser declarada legalment soltera, tanmateix, el raper va presentar una oposició a la sol·licitud de bifurcació de la seva exesposa. L'advocat de Ye afirma que "la moció de Kim ha de ser denegada sense perjudici perquè Kim pugui tornar a presentar-la amb les correccions obligatòries i les condicions sol·licitades establertes en la fallada proposada. Alternativament, s'ha de programar una audiència sobre aquestes condicions addicionals".

Però les accions del cantant de 44 anys semblen no preocupar Kim Kardashian, que continua amb els seus projectes, entre els quals es troba el de continuar els seus estudis de Dret per seguir els passos del seu pare i convertir-se en advocada, malgrat que li va costar aprovar els exàmens d'admissió i va haver de presentar-se dues vegades. Però a més, està iniciant una relació amb Pete Davidson que sembla anar molt bé. Fonts properes han dit que la celebritat és molt feliç al costat del comediant. Es desconeix si Kim preferirà marxar a viure Palm Springs o si es quedarà a la seva casa actual, però sens dubte que com a bona empresària sap aprofitar molt bé les propietats i els moments.