És molt probable que si t'absentes del teu lloc de treball durant molt temps, algú pugui substituir-te i treure't el lloc, molt més en els mitjans de comunicació. Les notícies estan a l'ordre del dia. No es descansa mai i quan un presentador o col·laborador té vacances o causa baixa per algun motiu de força major és substituït per un altre. Precisament, aquesta setmana 'Sálvame Lemon&tea' va començar amb l'absència de María Patiño.

Des de fa alguna cosa més d'un mes la gallega presenta la primera hora de 'Sálvame' juntament amb Terelu Campos que tornava d'aquesta forma al programa per reflotar les audiències. De moment no ho han aconseguit, però han aportat un nou ritme i frescor a l'espai de tardes. Els espectadors ja s'havien acostumat a la presència de les dues presentadores, per aquesta raó han utilitzat les xarxes socials per preguntar sobre la desaparició de Patiño.

Adela González es converteix en la substituta de María Patiño

Al seu lloc era Josep Ferré qui la substituïda disfressat d'ella mateixa, però només uns minuts, ja que aviat apareixia Adela González, l'últim fitxatge de 'Sálvame' per ocupar el seu lloc. La direcció del programa confia en la periodista per posar-se al capdavant de l'espai juntament amb Terelu. És la primera vegada que es converteix en presentadora oficial. En un primer moment tots pensem que la contractaven com a presentadora en substitució de Paz Padilla després del seu acomiadament, però de moment només s'ha encarregat de donar un punt d'actualitat a les notícies que tracten en l'espai.

Adela González

Adela González / MEDIASET

"Tu estàs molt rara eh, t'has posat més taló, et veig més alta", li deia Terelu al clon de Patiño. I just en aquell moment apareixia Adela. "Però això què és? Dues intruses en el Lemon Tea. Vull una explicació", es queixava Terelu sense entendre que estava succeint.

Adela González ha estat l'encarregada de revelar el motiu de l'absència de María Patiño. "Deixa'm aquí una estoneta amb Terelu, no?", li demanava la basca el clon de María Patiño. "Tu ets molt llarga, que has començat fa poquet i vas creixent vas creixent i ens faràs fora a totes", el deixava anar Josep Ferre convertit en Patiño.

Adela continuarà al capdavant de l'espai durant tota la setmana. Sens dubte és una gran oportunitat per a ella i posa en perill a María Patiño. Podria quedar-se amb el seu lloc? De moment, els espectadors no estan molt satisfets amb el canvi.