Molts són els que parlen de Joan Carles, fugat als Emirats Àrabs des de l'agost del 2020. El motiu pel qual el Borbó està de rigorosa actualitat no és altre que la carta que ha enviat al seu fill Felip VI, dient que després que s'hagin arxivat totes les investigacions que estaven obertes en contra seu, continuarà vivint a Abu Dhabi, on resideix en el dia d'avui, tot i que sovint viatjarà fins a Espanya perquè és una terra que troba molt a faltar i porta al cor. Uns plans de vida que ha compartit amb el seu fill mitjançant una carta que s'ha fet pública. Carta de la qual s'ha parlat durant la tarda del 8 de març en el programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, concretament en la secció Sálvame Lemon Tea, inaugurada fa poques setmanes. Secció presentada per María Patiño i Terelu Campos. I precisament ha estat la primera, col·laboradora i presentadora de la cadena, la que no s'ha mossegat la llengua i ha dit sense filtres tot el que pensa de l'emèrit. Unes paraules que no han passat desapercebudes per a ningú. Li passaran factura?

maria patino terelu camps salvame

María Patiño i Terelu Campos / TELECINCO

Passaven pocs minuts de les quatre de la tarda quan María Patiño ha dit sense pèls a la llengua tot el que pensa de Joan Carles. Pensament que comparteix després que l'emèrit hagi estat deslliurat de totes les investigacions i fronts que tenia oberts, i s'hagi sabut que la seva visita a Espanya en els propers mesos pot estar per caure. Una tornada a la seva terra que segur no serà tal com a ell li agradaria, ja que molts dels que abans eren els seus defensors ara són els seus detractors. María Patiño no ha dubtat a mostrar-se totalment contraria a l'emèrit i a les seves maneres de fer. "A la persona corrent l'únic que li interessa és saber si aquest senyor és culpable o innocent perquè està protegit pels beneficis i privilegis del seu càrrec", ha començat dient la gallega mostrant la seva desconformitat amb què Joan Carles hagi quedat lliure de tota càrrega i sense cap tipus de represàlia. "M'és igual que visqui a Abu Dhabi o que visqui al Marroc", ha afegit la col·laboradora en relació amb el parador del pare de Felip VI i quins són els seus plans de futur. "Em continuo quedant amb el dubte que aquest senyor, tenint un càrrec públic, ha tingut molts diners que hauria d'haver rebutjat". Es pot dir més alt però no més clar. Fotos de Patiño indignada amb Joan Carles:

maria patino salvame

María Patiño / TELECINCO

maria patino salvame limon

María Patiño / TELECINCO

Una postura, pel que sembla, que Terelu Campos comparteix, malgrat portar-se bé amb alguns membres de la família reial com Victoria Federica o el seu germà Froilán. En aquest sentit la filla de María Teresa Campos ha donat la raó a la seva companya i amiga María Patiño. A més ha afegit: "Els espanyols han sentenciat Joan Carles públicament. No hi ha hagut una sentència judicial però sí de la gent, dels que el van recolzar i admirar. La sentència pública és pitjor que la judicial, perquè una s'acaba en un temps mentre que l'altra no". Qui de moment no s'ha pronunciat sobre això és la també col·laboradora del programa de Mediaset, Belén Esteban. I és que per tots és sabut que la de Paracuellos del Jarama és una gran defensora de la família reial i sempre que en parla ho fa per aplaudir-los i donar-los la raó en tot el que fan. Què dirà en aquesta ocasió?