Belén Esteban es va enfrontar a Paz Padilla i va provocar el seu acomiadament, una cosa que sembla que ja estava parlada en la directiva. La col·laboradora de 'Sálvame' va sembrar el dubte sobre si la gaditana estava vacunada i és que pensa que no hi creu. Cap dels col·laboradors del programes es van pronunciar sobre això, només María Patiño va donar suport públicament a Belén Esteban després d'aquesta topada.

Això va provocar que Paz Padilla també eliminés qualsevol tipus de connexió amb María Patiño. De ser la seva companya a 'Sálvame' i mantenir una bona relació a no parlar i esborrar-se de les xarxes socials. La mare d'Anna Ferrer no ha tornat a parlar amb la col·laboradora, ni tan sols li ha donat resposta a res.

Pau Padilla / MEDIASET

Paz Padilla / MEDIASET

A 'Sálvame' ningú més no ha tornat a parlar de Paz Padilla i això que les notícies no cessen. María Patiño no ha pronunciat en cap moment a la gaditana en 'Lemon&tea'. Segons la revista Lecturas, l'actriu afronta dos importants deutes.

Paz Padilla es va pronunciar sobre 'Sálvame', però en aquesta ocasió de forma positiva, es va empassar el seu orgull i només es va mostrar agraïda als 13 anys en el programa, on assegura que va aprendre moltíssim. Tanmateix, no va parlar dels diners que li va prestar el banc per a dues importants inversions i que ara li costarà més esforç pagar sense la seva nòmina de la tele.

Pau Padilla plorant

Paz Padilla / MEDIASET

Paz Padilla va demanar dues hipoteques sense pensar que l'anaven a acomiadar

Abans del seu acomiadament, Paz Padilla va firmar dues hipoteques. Lògicament, estava tranquil·la perquè amb el seu important sou les podia pagar tranquil·lament, però ara no compta amb aquests diners. Va renovar l'estiu passat el seu contracte per quatre anys més, així que estava tan tranquil·la. Va treure els préstecs per comprar el seu nou àtic de Cadis de 316 metres quadrats amb vista al mar, sis terrasses, cinc dormitoris, quatre banys, un quart de servei, un vestidor, un safareig i una amplísima cuina. Tal com va publicar Lecturas, les dues hipoteques sumen la barbaritat xifra de 860.000 euros.

Ara s'ha conegut que l'actriu ha demandat Mediaset pel seu acomiadament. El grup de comunicació va al·legar que havia estat acomiadada per abandonar el seu lloc de treball una hora i mitja abans de l'acabament del programa. Ella ho considera un acomiadament nul i improcedent. Ambdues parts estan citades el proper 31 de maig, a les 09.10, al Jutjat Social Núm. 47 de Madrid.