Jennifer Lopez és una de les artistes que més ens interessa seguir en termes d'estil. No fa falta més que veure els seus creatius looks i pentinats per voler utilitzar el mateix o, almenys, crear una cosa similar. I si bé els temes de conversa al seu voltant en els últims mesos han distat una mica de la moda, hem de reprendre la nostra apreciació acostumada. Aquesta vegada, ens dona el millor exemple de la manicura perfecta per a Nadal. No et veuràs com un clixé, no és de color vermell.

Des que va aparèixer novament Ben Affleck en escena, la premsa no ha deixat de mirar amb atenció els passos d'aquesta parella. El mínim comentari, gest o demostració d'afecte obté centenars de respostes en cadena. Tanmateix, es pot ressaltar que Jennifer Lopez té anys marcant tendència i continuarà així per molt temps. Tal com ha passat el temps, ens hem anat adaptant a les seves facetes, girs i canvis. Així que no podria ser diferent amb el nou: la seva manicura. Per posar-te en context, t'explicarem els detalls sobre això. Tot té a veure amb el comiat de 'NBC's The Voice' per a 2021.

Publicació d'Instagram de Jennifer Lopez (@jlo)

Seguint aquest ordre d'idees, JLo va realitzar una actuació, per la qual cosa va aparèixer enlluernador davant les càmeres. Va utilitzar un vestit blanc elegant i manicura a joc. Gràcies a Tom Bachik, a través d'Instagram, vam poder veure de prop les ungles de l'artista i immediatament les relacionem amb l'estil nadalenc. D'acord al que diu Bachik, és un gel crom en gel de Bio Seaweed. El color tendeix a ser blanc, encara que amb lleugers llampecs platejats. Malgrat que el llarg i l'estructura de les ungles són senzills, resulta ideal per a aquestes festes i els seus múltiples canvis de roba. Et ve de gust una altra idea? Continua llegint.

Una altra idea proposada per Jennifer Lopez per a l'estil d'ungles nadalenques

Segurament, moltes persones no li han donat l'esquena al vermell per complet. Tanmateix, es troben obertes a noves propostes i possibilitats per estilitzar les ungles. Si no tens gaire clar què estaràs utilitzant o com combinar les teves noves adquisicions, sempre és esclaridor mirar a la intèrpret de 'Jenny From The Block'. Aquesta temporada, hem gaudit dels outfits que ha lluït en els seus compromisos professionals i els que ha vestit per sortir al carrer. En fi, et deixarà meravellada tot el que pots aconseguir amb la seva "tutela".

Publicació d'Instagram de Tom Bachik (@tombachik)

En un d'aquells dies de streetwear, Lopez ha aparegut amb un color nude a les ungles. És una tonalitat entre beix i talp, molt clara i minimalista. Afegit a això, el podràs utilitzar amb la vestimenta que se t'ocorri, vestits negres, blaus, rosats, etc. La clau, a més del color, està en la forma. Com et comptem anteriorment, la nascuda en el Bronx està optant per tenir una extensió raonable i còmoda. Són ungles ovalades, les quals et donaran una imatge refinada i seran més pràctiques per al dia a dia.

Com bé ho ha demostrat Jennifer Lopez, menys és més. Tindràs les mans més elegants de tota la festa!