Les Campos es van posar de rigorosa actualitat per enèsima vegada després de l'enfrontament de Terelu i Carmen Borrego. El cert és que a la família més mediàtica de la televisió ja se li han vist les intencions. Les col·laboradores es barallen per generar titulars, d'aquesta forma estan de rigorosa actualitat i aconsegueixen concedir exclusives molt ben pagades. A més, el seu caixet augmenta. Els mitjans de comunicació en crònica social s'han interessat per saber si passaran el Nadal junt després de la suposada baralla.

La resposta és sí, així ho va confirmar Carmen Borrego, qui de la nit al dia s'ha convertit en el suport més important de la seva germana, després de la mort de Verónica Forqué, a qui estava molt unida després de coincidir a 'MasterChef Celebrity 6'.

terelu camps i carmen xai GTRES

Carmen Borrego i Terelu Campos/ Agència

"Seran un Nadal de retrobaments", apuntava Kiko Matamoros, el col·laborador el sap de primera mà, ja que manté una estreta relació amb Alejandra Rubio i Terelu. Precisament, era l'influencera qui donava tots els detalls. "Em sembla una mica estrany que sopem tots sense que elles parlin, no és gaire normal però nosaltres normals no som", deia Rubio intentant fer una mica de comèdia de la situació.

Tal com avançava Kiko Matamoros, la família Campos es reunirà per complet, almenys els protagonistes de tota aquesta història. María Teresa Campos, Carmen Borrego, el seu marit i la filla d'aquests, Terelu i la seva filla Alejandra, qui vindrà acompanyada del seu nou nuvi. L'única absència serà la d'Alejandro Rubio, ex de Terelu, amb qui manté una estreta relació, però en aquesta ocasió ha declinat l'oferta de la família.

Alejandra Rubio

Alejandra Rubio/ Telecinco

"També estarà el meu nuvi", afegia la pròpia Alejandra. "Jo seré una estona, soparé i després me n'aniré perquè hi ha una festa". Alejandra Rubio també ha explicat com és el Nadal al clan Campos. Molt tradicionals i com qualsevol altra família espanyola. "Jo sempre em poso al final de la taula. Presideix la meva mare, a la dreta la meva àvia, a l'esquerra José Carlos, després Carmen... La meva mare presideix perquè s'aixeca 100 vegades. La meva àvia sopa aviat i se'n va al llit", ha explicat la jove.

Hi haurà dies en què Alejandra Rubio no serà present. Amb el seu nou nuvi, la jove anirà a casa de la família de la seva parella. "Em fa una mica de vergonya perquè hi ha família de Carlos que encara no conec", assegurava. Amb tot, el que quedava clar és que les Camps són una família de supersticions. "L'Any Nou a casa meva és una barbaritat. Es posa el raïm, es treuen les llavors, es pelen... Som de raïm, peu dret davant, fusta, llenties a la mà esquerra, l'anell a la copa, alguna cosa vermell... Aquesta és la primera Nit de Cap d'Any que passo fora de casa meva i veuran totes les meves manies i pensaran 'aquesta noia...'".