Elon Musk, CEO de Tesla, és conegut per la seva excentricitat i el seu amor per les festes. Tanmateix, cap festa no ha estat tan boja com una reunió que va organitzar a Moscou amb un grup d'empresaris russos amb l'objectiu de negociar la compra de coets.

D'acord amb la biografia del propietari de Twitter escrita per Walter Isaacson, el mateix sud-africà li va confessar que abans de fundar SpaceX el 2022, tenia previst llançar una missió a Mart que despertés l'interès públic per l'exploració espacial. El seu primer pla, anomenat Mars Oasis, consistia a enviar un hivernacle al planeta vermell.

Per tal motiu, va contractar a un enginyer espacial anomenat Jim Cantrell, i juntament amb Adeo Ressi, el CEO del Founder Institute, antic company de pis del magnat a la universitat, i van organitzar una reunió amb un grup d'empresaris russos per negociar la compra de coets, segons el recollit per Business Insider del text.

elon musk
Elon Musk

En aquest sentit, el periodista va precisar que el viatge va incloure una escala a París on tot van experimentar una nit de festa que va deixar a Elon Musk "feta pols" en arribar a la capital russa.

La biografia detalla que aquesta trobada va incloure amb prou feines "petit mossegades de menjar intercalat amb grans glops de vodka". L'esmentat mitjà també afegeix que els russos van obsequiar cada membre del grup una ampolla de vodka que portava unes etiquetes personalitzades amb la seva cara al planeta vermell. L'empresari va assegurar a l'escriptor nord-americà que el pes del menjar i el del vodka eren més o menys iguals.

Elon Musk es va desmaiar a la festa

Segons les pròpies paraules del biògraf: "Musk, que se sostenia el cap amb la mà, es va desmaiar i es va colpejar contra la taula".

Si això va ocórrer, és comprensible les més recents declaracions que va emetre el magnat el gener sobre les begudes alcohòliques. Elon Musk va afirmar que no li agradava "el sabor ni els efectes de la majoria de les begudes alcohòliques", però va expressar la seva preferència pel vi negre.

Després de l'incident de Moscou, presumptament hi va haver una altra reunió infructuosa abans que Elon Musk tornés a començaments de 2002. Walter Isaacson explica que l'empresari pensava que havia arribat a un acord per comprar dos coets Dnepr per 18 milions de dòlars, però que els venedors en realitat volien 18 milions per cada un.

elon musk
Elon Musk

L'escrit detalla que quan Elon Musk es va oposar, pel que sembla van apujar el preu a 21 milions per unitat. Cantrell ha explicat a Walter Isaacson que els empresaris russos es van burlar llavors del fundador de SpaceX dient: "Què passa, és que no tens diners?".

La biografia d'Elon Musk conquereix la Xina

L'empresari sud-africanonord-americà va conquerir novament la Xina, aquesta vegada amb la seva biografia, escrita pel biògraf nord-americà Walter Isaacson.

Les versions en xinès de la biografia d'Elon Musk ocupen els tres primers llocs en la categoria de biografies de finances i economia més populars en l'app en línia JD. La biografia també ha estat un èxit a les llibreries tradicionals, i s'ha esgotat a moltes botigues.