Jennifer López té acostumats a les seves fans a conèixer noves notícies sobre ella de manera diària. La nord-americana té múltiples projectes en ment, i quan no una sessió de fotos, una gira o una nova cançó, és una pel·lícula que estrena. No deixa de treballar, i aquesta és la raó per la que té tants seguidors, i també, una fortuna inigualable. I un dels pròxims esdeveniments en els quals podrem veure-la és l'obra 'Marry Me', en la qual tindrà un rol protagonista.

Inicialment, estava prevista perquè s'estrenés al llarg de 2021, tanmateix, per diferents motius, es va acabar posposant. Així que caldrà tenir una mica més de paciència, i resar perquè l'11 de febrer arribi com més aviat millor. Aquest aquell dia quan es podrà veure en tots els cinemes, i la diva del Bronx estarà acompanyada d'Owen Wilson i de Maluma. Dirigida per la directora Kat Coiro, hi ha moltes expectatives i esperances posades que sigui un gran èxit.

Jennifer López, Maluma i Owen Wilson

Jennifer López, Maluma i Owen Wilson/ Agencia

Es desconeixen els diners que ha percebut JLo per actuar a la pel·lícula, però no hauran estat poc. El caixet que té és dels més elevats de Hollywood, i contractar a una estrella del seu calibre no té un cost baix. I la núvia de Ben Affleck no només apareixerà com a actriu, si no que la seva veu es podrà escoltar al llarg de tota la cinta, ja que també ha assumit la tasca de ser la responsable de cantar la banda sonora. Gairebé totes les cançons que apareixen, tenen el segell de López.

Tant ella com Maluma han cantat diversos temes que es podran escoltar en 'Marry Me', i ja han fet un avenç a les xarxes socials. Per als més impacients, i els que no vulguin esperar unes setmanes per sentir-les durant l'estrena, estan disponibles a Spotify. Un altre negoci que farà encara més rica a la intèrpret de 'Jenny from the Block', que s'ha convertit en una de les empresàries més d'èxit no només dels Estats Units, si no de tot el planeta.

Té una ment brillant, i una infinitat de talents.