Aquest és un Nadal especial per a Pilar Rubio, perquè la viurà per partida doble, tant a París com a Madrid. Quan els nens acabin l'escola, la col·laboradora s'instal·larà a la seva casa de Madrid al costat d'ells. Sergio Ramos també serà present en els dies festius. La madrilenya li apassiona aquesta època de l'any i per aquestes dates sempre decora la seva casa amb l'ajuda dels petits, en aquesta ocasió no anava a ser menys.

La dona de Sergio Ramos ha rebut infinitat de crítiques per la seva decoració nadalenca, però això no serà suficient per treure-li l'alegria en aquestes dates tan assenyalades. Com tots els anys, Pilar Rubio contracta un expert en decoració per muntar l'arbre de Nadal i sorprendre tots els seus seguidors, potser per això s'ha emportat tantes crítiques.

Sergio Ramos i Pilar Rubio

Sergio Ramos i Pilar Rubio/ Agència

"Per fi! Ja tènia ganes de retrobar-me amb el meu estimat @sebastiangab per poder fer aquest vídeo i que ens mostrés una manera alternativa de muntar un arbre de Nadal. Espero que us agradi. Jo estic enamorada del resultat!", escrivia Pilar Rubio.

Ràpidament els comentaris s'omplien de crítiques cap a Rubio i la seva decoració nadalenca. No les hem pogut passar per alt. La col·laboradora, sense cap malícia, volia donar algunes propostes per decorar l'arbre, tanmateix no a molts els ha agradat la idea.

Publicació d'Instagram de Pilar Rubio (@pilarrubio)

Pilar Rubio ha triat una proposta elegant i ha deixat de banda les típiques boles de Nadal. Ha preferit posar el seu arbre de Nadal de plàstic amb branques de plantes i arbres naturals. Entre les branques que ha utilitzat hi ha un avet natural, una espècie d'eucaliptus, magnoliers, entre altres coses.

La idea de Pilar Rubio no ha agradat en absolut. "Ja que sincerament m'esperava una altra cosa, no el canvio per adornar-lo amb els meus fills i amb les seves boles o els seus ornaments de fusta, per a gustos colors," ha comentat una de les seves seguidores.

Sergio Ramos Pilar Rubio fills Reis @sergioramos

Pilar Rubio, Sergio Ramos i els seus fills/ Instagram

Les crítiques han estat molt més dures quan ha ensenyat que havia contractat un expert per decorar-lo, en comptes de fer-ho amb els seus fills. "Amb el bonic que és muntar-lo amb els nens... en fi postureig per a tot", "Al·lucinant que els rics paguin perquè els decorin un arbre", "Per a l'entrada d'un xalet al porxo està molt maco, però per dins de casa em quedo amb l'arbre amb els ornaments nadalencs de sempre, i un de petit perquè l'adornin els nens amb ornaments irrompible"», "No és gens nadalenc...", "És molt bonic, però suposo que l'heu muntat per fer el vídeo i que l'arbre de Nadal de la teva família, l'hareu muntat entre tots, sobretot els nens".