Juan del Val és un dels rostres més mediàtics de la present temporada. El polèmic escriptor ha romàs sempre en un segon pla a l'ombra de la seva dona. De fet, durant aquestes últimes dues dècades sempre se'l va conèixer com "el marit de Nuria Roca". Hi ha poques vegades en què succeeix això. Normalment, hem de cansar-nos d'escoltar allò de "la dona de". Va passar un cas similar amb Mario Vaquerizo, "el marit d'Alaska", fins que va protagonitzar el seu propi reality i va aconseguir tenir identitat pròpia.

Juan del Val

Juan del Val / ATRESMEDIA

Nuria Roca i Juan del Val, la parella del moment

Amb la pandèmia, molts dels treballadors de 'El Hormiguero' es van quedar a casa, ja que era impossible mantenir tot l'equip. Es van eliminar totes les seccions i es va optar per una amena tertúlia. En elles va aparèixer Juan del Val, que ha treballat durant tots aquests anys com a guionista del programa. La seva complicitat amb Nuria Roca els han catapultat a ambdós a la fama. És la parella més d'èxit del panorama nacional i la que més contractes rep. Han treballat ja per a diverses marques de forma conjunta. I les seves xarxes socials creixen a un ritme veloç. Nuria Roca ha rebut l'oportunitat de presentar el seu propi programa, i a més, Juan del Val és un dels col·laboradors.

Però Juan del Val també treballa per si sol. Aquest cap de setmana se li va poder veure en una gran festa que va organitzar un gran amic seu. Es tracta de la Maravisión 2022, una espècie de festival on no va faltar la diversió, i tal com es va poder veure en les fotografies el guionista se'l va passar en gran. De fet, va arribar a besar una persona que no era la seva parella. Com l'haurà pres Núria Roca? Ho sabem. "Amb la meva parella d'aquesta nit, Pepe Leal. Passi el temps que passi li vull", escriu el col·laborador d'El Hormiguero. Pepe Leal es va vestir de dona per a l'ocasió. Els dos es van fondre entre rialles en un romàntic i apassionat petó. La valenciana va comentar la publicació amb una onomatopeia del riure i un cor negre.

Juan del Val i Nuria Roca van discutir el cap de setmana passat en el seu propi programa sobre un tema de candent actualitat. Es tracta de la gran semblança física entre l'actor Pepe Viyuela i l'actriu Penélope Cruz. "Penélope Cruz s'assembla moltíssim a Pepe Viyuela". "Però, què estàs dient? Com se semblarà a Pepe Viyuela?", ha preguntat, incrèdula, la seva parella sentimental. "Hi ha vegades que les xarxes porten coses bones. Veurem una foto, si us plau. Atenció. Allà hi ha alguna cosa a la seva cara", ha assegurat Juan. En un vídeo que van posar just després es pot veure la indubtable semblança física.