Nuria Roca ha viscut el seu ressorgir en televisió. Desapareixia en els últims anys, des que va fitxar per 'El Hormiguero' com a col·laboradora, la seva carrera ha anat en ascens. Per l'absència de Pablo Motos va presentar el programa durant dues setmanes i es va emportar l'aplaudiment unànime del públic. Això va fer que el grup de comunicació confiés en ella per donar-li un programa propi. 'La Roca' que s'emet els diumenges a La Sexta.

La presentadora va triomfar en la dècada dels noranta, on va fer els seus primers passos tant en televisió com en ràdio i va provar sort com a actriu juntament ambEmilio Aragón. Els seus començaments en televisió van ser a la cadena autonòmica de València, Canal 9, en el programa 'La Sort de Cara'. Entre el 1998 i el 2000 va presentar el programa 'Fem tele', al mateix canal.

Nuria Roca

Nuria Roca / ATRESMEDIA

Tanmateix, la seva primera gran oportunitat nacional va arribar de la mà de Chicho Ibáñez Serrador. La va elegir a ella per presentar 'Waku Waku', un dels programes més volguts de TVE on els famosos i els animals eren els protagonistes. El 1999 va donar les campanades amb Ramón García per donar la benvinguda al 2000. Aquell mateix any va presentar 'La casa dels teus somnis', també dins de l'ens públic.

Després va trucar a la porta de casa seva una cadena privada. Nuria Roca ha tingut la sort de treballar en totes elles. L'any 2000, Telecinco la va contractar per posar-se al capdavant de l'espai 'Bona tarda' i l'any 2001 va presentar juntament amb Maribel Casany i Llum Barrera el format 'Res Personal'. Un any després va provar sort com a actriu en la sèrie d'Emilio Aragón. I el 2003 s'enfrontava a un nou repte, va presentar en Antena 3 'L'illa dels famosos'. A la mateixa cadena va agafar les regnes d'UHF.

Però també va tenir alguns fracassos com el programa de Cuatro 'Ens perd la fama' que va ser cancel·lat. El 2007 va presentar 'Gran Slam'. Dels anys 2010 a 2018 va passar a un segon pla encara que presentava amb èxit un program de ràdio a EuropaFM.

Nuria Roca també va protagonitzar portades de revista

Nuria Roca ha experimentat un important canvi professional i físic en aquests últims 20 anys. En els anys 2000 es va convertir en una dona de moda, hauria estat l'influencer d'aquella època. No només protagonitzava campanyes, sinó que era la portada de conegudes revistes. La valenciana va protagonitzar una sonada portada, la de la revista MAN, concretament la de maig de 2003. En la imatge va posar amb una caçadora negra amb serrells a les mànigues i unes calcetes del mateix color. Va mostrar un impressionant cos escultural.

Nuria Roca portada MAN

Nuria Roca

La podem veure molt més jove però igual d'atractiva, encara que sí que notem una gran diferència, les seves orelles. Anys enrere se les tapava sempre amb la seva cabellera llarga ja que tenia un gran complex. Eren de ventafocs i això va provocar que es riguessin molt d'ella en l'escola.

"Es va operar de les orelles de ventafocs", explicava Pablo Motos sense que Nuria Roca s'ho esperés: "Jo no volia explicar-ho perquè és un trauma. Imagina la teva infantesa. Jo sortia de la piscina tapant-me les orelles de ventafocs i ara ho continuo fent perquè això no se m'oblida. Somio que se'm desenganxen".