Grace Van Dien, l'actriu que va interpretar el personatge de Chrissy Cunningham en la reeixida sèrie de Netflix, 'Stranger Things', va confessar que va viure una experiència traumàtica a la seva més recent pel·lícula, per la qual cosa va prendre la decisió d'abandonar el món del cinema després de ser víctima d'assetjament sexual per part d'un productor.

Fa tan sols uns dies, l'actriu que té el seu propi canal a Twitch va revelar que ha rebutjat quatre papers en diferents pel·lícules després d'haver estat assetjada sexualment en el seu últim projecte cinematogràfic. Per aquesta raó, Van Dien va prendre la decisió de dedicar-li més temps a la seva altra gran passió: ser streamer.

"Així va la cosa, he vist que algunes persones estan molestes amb mi per rebutjar projectes d'actuació i decidir fer més directes o streaming, però el fet és que no vaig tenir les millors experiències en els últims projectes en què he participat, sobretot amb algunes persones amb qui he hagut de treballar," va començar explicant en un directe al seu canal de Twitch.

Encara que no va voler revelar cap nom, l'actriu va revelar que un productor de cinema amb el qual estava treballant en aquell moment li va fer una sèrie de proposicions d'índole sexual mentre es trobaven en el set de filmació. "En una de les últimes pel·lícules que vaig fer, un dels productors em va demanar que... contractés una noia amb la qual s'ajeia i després em va demanar que fes un trio sexual amb ells", va explicar. "Vull dir... aquest és el meu cap. Vaig decidir no fer-ho, vaig plorar i ell es va enfadar. Per això, quan la gent em diu, 'Com és possible que fer directes a Twitch sigui bo per a la teva salut mental? Ja que sí, ho és. Puc quedar-me dins de casa meva i jugar videojocs i el meu cap no em demanarà que em fiqui al llit amb ell", va afegir.

Grace Van Dien
Grace Van Dien

Grace Van Dien deixa el cinema i s'enfoca en la seva carrera com a streamer

Després d'haver estat assetjada sexualment, la jove de 26 anys ha afirmat que de moment prefereix quedar-se a Twitch, esperant tornar al món de l'espectacle, però sota els seus propis termes i amb la seguretat que ningú no intentarà propasarse amb ella, pel que està "esperant el projecte adequat amb les persones adequades amb les que treballar". A més, va revelar que és "feliç aquí i estic desenvolupant els meus propis projectes. Espero que algú decideixi finançar-los, perquè d'aquesta manera puc tenir el control del meu propi set i no els demanaré als meus actors que es fiquin al llit amb mi (...) És bo sentir-se tranquil·la", va sentenciar.

Grace Van Dien és la filla de l'actor de 'Brigadas de l'espai', Casper Van Dien, i abans d'interpretar el seu paper estel·lar en 'Stranger Things', va aparèixer en alguns programes de televisió com 'The Village' i 'Greenhouse Academy'. Així mateix, també ha aparegut en pel·lícules com 'Charlie Says' en la que va interpretar Sharon Tate (mateix paper de Margot Robbie en 'Hi havia una vegada a Hollywood'), 'V for Vengeance' i 'What Comes Around'. Com a streamer, Van Dien es dedica a jugar videojocs com 'Fornite' i 'Overwatch' sota el nom de @BlueFille a Twitch.