Per segona vegada, Travis Scott i Kylie Jenner van culminar la seva relació després d'haver revifat el seu amor fa dos anys. Això va passar després de passar les vacances separats, segons la informació publicada per Us Weekly. Segons una font propera de l'entorn de la parella, va explicar el mitjà ja esmentat que ha estat la germana de Kim Kardashian que ha decidit concloure la seva relació amb l'artista, després d'alguns anys junts i dos fills en comú; l'empresària i socialité té una nena anomenada Stormi, que ja té quatre anys, i un nen, que va néixer el 2022 i del qual encara no s'ha donat a conèixer el seu nom.

Cal recordar que, el febrer de 2020, després d'una curta ruptura, la parella es va donar una segona oportunitat i va passar junta la pandèmia. Tanmateix, no va passar gaire temps perquè novament prenguessin la decisió d'anar per camins separats. D'acord amb Cuore, aquesta vegada, encara que se suposava que anaven a passar les vacances de Nadal junts, Kylie ha decidit fer-ho sola a Aspen juntament amb Stormi, per celebrar l'Any Nou amb la seva germana Kendall i alguns amics. Entre ells, Hailey i Justin Bieber.

Fins ara no es coneixen els motius específics que podrien haver-los portat a prendre aquesta decisió, encara que ningú no descarta que hagi estat pel mateix que va passar la primera vegada. En aquell moment es va dir que tenien "alguns problemes de confiança" i que no aconseguien mantenir l'equilibri a causa de l"estrès dels seus estils de vida". Abans de revelar-se que la parella va prendre rumbs diferents, la filla menor de Kris Jenner va acompanyar al també compositor nord-americà en la seva última presentació del 2022 a la ciutat de Miami, allà Jacques Berman Webster II més conegut com Travis Scott va compartir escenari amb 50 Cent per a la festa d'Art Basel de Wayne Boich en la nit del 3 de desembre.

Com va iniciar l'amor entre Kylie i Travis?

Va ser l'any 2017, durant el famós festival de Coachella, quan Kylie va conèixer Travis Scott. Pocs mesos després van fer el seu debut com a parella a la catifa dels Premis GQ. "Tota la meva família sap que faig el que vull. He estat així tota la meva vida. No li responc a ningú. Viu sota els meus propis termes, així que ens vam ser junts. Vam tenir molt temps lliure. Anàvem a ciutats a l'atzar", va dir la jove en una entrevista sobre la seva relació amb el raper.

"Vam poder ser nosaltres mateixos. Si haguéssim estat en L.A. hauria estat diferent. Tot passa per una raó. No sortíem com 'Kylie i Trav'. Estàvem a Cleveland i ja, caminant als carrers durant hores. Ens anàvem a caminar i ningú no ens molestava", va afegir. Posteriorment, l'1 de febrer de 2018 es va confirmar que havia nascut la petita Stormi Webster, fruit de la seva relació.

Durant tota la relació es van produir molts rumors de compromís, així com de ruptura. El cert és que aquesta no tardaria a arribar i el 2019 van prendre camins per separat. Això sí, anteriorment ja l'havien deixat i havien tornat unes quantes vegades. En una d'elles ambdós van decidir segellar el seu amor amb un tatuatge d'una papallona que porten al seu turmell.