Enrere van quedar els dies de calor. L'hivern ja està aquí, i amb ell ve el canvi d'armari. Pijames de màniga llarga i pantalons, amb motius nadalencs, solen trobar-se a les botigues durant aquesta temporada. Confeccionades en llana i amb folres polars, solen ser les més buscades, per la seva comoditat a l'hora d'estar per casa.

La socialité Kim Kardashian ha decidit trencar amb la tendència, una vegada més, ja que ha publicat a través de les seves històries d'Instagram el model de pijama que utilitzarà durant aquest hivern. Es tracta d'un pijama d'una peça de color clar, estil mono, amb estampat de flocs de neu en tonalitats cafè. Aquesta peça de roba, a diferència de les quals se sol veure al guarda-roba de la majoria de les dones, no està dissenyada per escalfar el cos, sinó per ressaltar les corbes, ja que és extremadament cenyit al cos, i la tela és bastant fina, evitant així que es puguin observar zones més voluminoses a la figura de l'ex de Kanye West.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

La més famosa de les Kardashian-Jenner va modelar aquesta nova versió de pijama al seu luxós vestidor, que ja és completament adequat a la temporada, a causa que ressalten les tonalitats neutres, cafès i negres a les peces de roba que es poden veure al fons de l'habitació. Sobre una esplèndida catifa ha modelat el pijama la famosa celebritat, mentre posa davant un mirall de cos sencer.

A la mateixa seqüència d'històries d'Instagram, Kim va publicar una fotografia utilitzant un batí de color blanc, nuat a la cintura, d'un material similar a les fundes nòrdiques, inspirat en els abrics de plomes de la seva marca favorita: Balenciaga. A una altra fotografia, es pot observar l'empresària utilitzant un pijama una mica més convencional, que consta de camisa i pantalons amb estampat de quadres i tall masculins. Encara que els tres estils són bastant diferents de l'habitual, la socialité s'ha decantat pel cenyit al cos, convertint-lo així en tendència d'hivern.

La socialité va llançar la seva pròpia col·lecció de pijames per a la seva marca 'Skims' fa un temps. "Oh Déu meu. Em moria per compartir-lo amb vosaltres... Segurament és el llançament més emocionant de Skims! La col·lecció 'Cozy' (confortable) té pijames i roba de ser per casa, que jo mateixa he portat, i de vegades he adormit amb ella", va titular l'empresària la fotografia del llançament.

Kim Kardashian

Kim Kardashian

La col·lecció constava de 4 peces totalment diferents, que podien utilitzar-se juntes o per separat: Un top de tirants (46 euros), uns pantalons tipus campana (77 euros), unes malles de tall alt (51 euros) i un batí estil barnús (113 euros). La col·lecció completa estaria valorada en 287 euros.

Estan disponibles en 4 tonalitats: rosa pal, blanc trencat, marró i negre i estan confeccionats en un material de jersei excessivament suau. "Chicas morireu quan noteu el teixit.... Mai no us ho voldreu treure!", va comentar la famosa model i influencer a les seves xarxes socials.