Més enllà de les corbes, el bòtox i l'èxit, el clan Kardashian es caracteritza per compartir molts detalls sobre la seva vida personal per als seus fanàtics a través de les seves xarxes socials. Totes en algun moment han publicat, ja sigui en el seu feed o en els seus stories d'Instagram, imatges que mostren la seva joventut. I, recentment qui ho ha fet i ha deixat a tots bocabadada és Kim Kardashian. La socialité va recordar el seu primer carnet de conduir i la foto que li van fer és impactant.

L'empresària va publicar, a la xarxa social ja esmentada, una fotografia de si mateixa quan era més jove en la que se li veu molt diferent al que és actualment. Encara que lluu molt bé, la instantània del seu primer carnet deixa veure tots els canvis estètics que s'ha realitzat la celebritat al seu rostre.

El post mostra a una Kim molt jove amb uns llavis pintats en una tonalitat fosca i unes celles molt pronunciades. Es pot destacar que podem determinar que l'exesposa de Kanye West és amant dels accessoris des de la seva adolescència, ja que també llueix unes arracades llargues i tres collarets.

 

 

La propietària de Skims, la roba interior confeccionada amb la promesa de realçar la figura, va obtenir més d'un milió de likes i va ser acompanyada per la paraula "Cool" en la descripció de la imatge.

Kim impacta amb les seves meravelloses corbes

La fotografia del vell carnet de conduir no és l'únic que ha sorprès els més de 300 milions de seguidors de la celebritat, ja que fa uns dies enrere va publicar un rodet d'instantànies en les quals lluïa un petit biquini que permetia observar les seves pronunciades corbes.

Kim va utilitzar un microbiquini total black. El model consisteix de dues peces, per a la part superior portava un triangle simple, mentre que a la part inferior va utilitzar un biquini colaless, tir alt i gran XS. El maquillatge va ser de tonalitats marrons, amb un delicat delineat negre, un rubor rosat i un labial gloss color marró. Quant als accessoris, li va agregar una cadeneta metàl·lica amb un dije de creu a tall de cinyell, tal com descriu Cares en la seva pàgina web.

Finalment li va agregar un complement imprescindible, ulleres de sol opac XXL en negre. El pentinat va ser amb la seva llarga cabellera i la seva publicació va rebre milers de comentaris i 3 milions de m'agrada.

 

 

La nova musa de Dolce & Gabbana

Encara que Kim Kardashian té 42 anys, el seu cos i rostre no semblen reflectir els signes de l'edat. Per tant, utilitza peces i banyadors que li permeten lluir la seva figura de la millor manera i sense cobrir molta pell.

Probablement tot això va ser el que va cridar l'atenció de Dolce & Gabbana, ja que recentment la van consagrar com la musa de la seva firma. Això després de llimar asprors amb els dissenyadors.

D'acord amb el mitjà citat anteriorment, la campanya es va dur a terme en una vila italiana, i va ser una sensual producció de Dolce & Gabbana al que alguns fanàtics el van catalogar com "La Dolce Kim".