Fa alguns mesos, Kanye West va incendiar les seves xarxes socials en criticar la seva exdona, Kim Kardashian, per deixar que els seus quatre fills compartissin amb la seva nova parella, l'expresentador de Saturday Night Live, Pete Davidson. El raper va assegurar que li semblava absurd que Kim permetés que el seu nou xicot s'apropés als seus fills sense el seu consentiment. Tanmateix, tot sembla indicar que ara ha canviat d'opinió i ha fet amb North, la seva filla gran, el que no volia que fes amb Kim Kardashian.

Fa tan sols uns dies, l'intèrpret de 'Praise God' va portar a North West al parc temàtic Universal Studios Hollywood juntament amb la seva nova esposa, l'arquitecta Bianca Censori. Malgrat que va tractar de passar desapercebut entre la multitud a l'elegir una gorra i una màscara que li cobria gran part de la cara, el raper només va aconseguir cridar l'atenció dels visitants i la seva identitat va ser revelada ràpidament.

Censori, de 28 anys, també va intentar mantenir un perfil baix en assistir al parc temàtic amb utilitzant una dessuadora amb caputxa en la qual va amagar el seu cabell que estava recollit cap enrere, mentre que North, la primogènita de Kim Kardashian, va triar un total black look per a l'ocasió.

North i Kanye West
North i Kanye West

'I grega', de 45 anys, també va ser captat pres de la mà de la seva nova esposa i de la seva filla mentre caminaven per les instal·lacions de l'Universal Studios, lloc en el qual Kanye va complir tots els desitjos de la seva filla de nou anys, ja que van sortir amb moltes bosses plenes d'obsequis i van acabar gaudint d'un joc de bàsquet.

Aquesta no seria la primera vegada North comparteix amb Bianca Censori, ja que el mes de gener passat van ser vistes juntament amb Kanye West a un sopar al restaurant Nobu Malibu, poc temps després que ell es casés amb l'arquitecta de Yeezy. A causa de l'inesperat d'aquest casament, que encara no té validesa legal en haver estat una cerimònia simbòlica, la CEO de SKIMS i la resta del clan Kardashian Jenner han expressat que se senten "confosos" i "preocupats" per aquesta nova unió, ja que fins fa molt poc temps Kanye afirmava que volia recuperar el seu matrimoni amb Kim.

Kanye West és acceptat per la família de la seva nova esposa

No obstant això, la família de Censori ha adoptat un enfocament molt més positiu en afirmar que són feliços per aquest 'matrimoni'. "És una notícia molt emocionant tant per a la meva germana com per a la família, però triem tenir una mica de privacitat de moment", va indicar de Los Angeles Censori, germana de Bianca, en una conversa amb 'Herald Sun'. D'altra banda, Alyssia Censori, una altra parent de Bianca, els va revelar els mitjans australians que estava "súper feliç pels dos".

A més del seu matrimoni simbòlic amb Bianca Censori, l'exmarit de Kim Kardashian també va mantenir un polèmic romanç amb l'actriu Julia Fox, que va admetre que el raper va ser una espècie de 'muntatge' per donar-li gelosia a Kim. Setmanes després va començar una relació amb l'influencera Chaney Jones, una dona molt semblant a la mare dels seus fills, i amb la model brasilera Juliana Nalú.