La vida de Kourtney Kardashian va canviar radicalment fa mesos, quan es va unir en matrimoni amb Travis Barker. L'amor el deixa veure la cara més dolça i bonica de la vida, per la qual cosa va començar a fer grans modificacions. Cada una de les vegades que la més gran del clan pren una decisió, la polèmica és molt gran. De les seves germanes, sol ser la més directa i decidida. Per la qual cosa, aquesta vegada, els efectes no seran diferents. I és que l'estrella té una cosa important per explicar-nos. Serà això que molts han especulat d'algun temps ençà? O es tractarà d'una cosa totalment inesperada?

En les últimes setmanes, la família Kardashian ha donat molt de què parlar. Una de les notícies més transcendentals és que Khloé Kardashian espera un segon nadó amb el seu ex, Tristan Thompson. I sembla que aquesta onada de nadons i nous integrants va afectar diversos membres de la família, com als noucasats. La notícia de Kourtney Kardashian és que té plans de convertir-se en mare per quarta vegada amb el seu espòs, Travis Barker, a través d'inseminació artificial, un procés que ja va iniciar. En aquests mesos, la parella ha estat molt feliç.

Travis Barker i Kourtney Kardashian
Travis Barker i Kourtney Kardashian

Fa poc van tornar a la platja de Montecito, on el bateria de Blink-182 li va demanar matrimoni a la seva estimada. Tanmateix, aquests dies han estat aterridors per a ambdós. Ja que Barker va patir una pancreatitis greu a causa d'una mala pràctica durant una endoscòpia, va començar a sentir un dolor molt fort hores després. Això originat per un tub de drenatge pancreàtic que va resultar fet malbé. Així que, tal com va comentar una font propera, van decidir concentrar-se en la salut del músic ara per ara. Però aquesta no és la primera vegada que Kourtney deixa caure alguna cosa sobre un possible embaràs.

En el reality, Kourtney Kardashian revela la seva intenció de tenir un nou nadó

Els que han seguit la vida de les Kardashians des del seu anterior reality show, Keeping Up With the Kardashians, saben que la celebritat va congelar els seus òvuls el 2018. En el seu moment va dir que no volia tenir problemes per la seva edat en un futur, tenint en compte que desitjava mantenir aquesta possibilitat a l'abast. Aquesta visió després la va utilitzar per convèncer Khloé que fes el mateix, i és allò que va assegurar l'oportunitat de donar-li un germà a True Thompson. En el nou reality, Las Kardashians, la més gran de les germanes va confessar que vol tenir un fill amb Barker.

Als capítols recents, hi ha escenes en les quals s'evidencien les seves consultes amb els metges. Es veu la model sent examinada mentre la seva parella l'acompanya. D'altra banda, un conegut de la família va revelar a Us Weekly que ambdós van intentar tenir un nadó de forma natural abans de recórrer a la fecundació in vitro. No obstant això, això no va donar resultats i van passar al pla "B". On també van trobar dificultats, perquè ja amb 43 anys i unes característiques molt particulars, el tractament li ha produït símptomes similars als de la menopausa. Tot i així, continuaran provant després que el bateria es recuperi de la seva condició.

Potser, Kourtney Kardashian li dona la benvinguda a un nou fill en uns mesos.