Els seguidors del clan Jenner-Kardashian estan sorpresos amb la nova polèmica que han generat les germanes petites del grup (Kylie i Kendall Jenner). Aquesta vegada no es tracta de la seva vida amorosa ni dels artistes amb qui se'ls han vinculat sentimentalment, sinó de les seves mans. Sí, així com ho llegeixes, ja que ara els seus fans la qualifiquen com 'bessones de mans'.

Per què es diu que Kylie i Kendal Jenner són 'bessones de mans'?

A través d'unes stories publicades en el seu compte d'Instagram, Kylie Jenner ha donat un tema nou sobre el què parlar als internautes. Això, al pujar una fotografia de les seves mans i les de la seva germana Kendall Jenner, que aparentment són exactament iguals. En detallar la imatge es pot veure que és gairebé impossible distingir entre una mà i una altra, i menys amb la manicura exactament igual. Sobre això, alguns fans asseguren que es tracta d'una broma per part de les populars germanes i que els dits de l'enquesta que ha pujat la mare de Stormi i Aire Webster són seus. Però és real que ambdues porten ara mateix la mateixa manicura, així que probablement siguin 'bessones de mans' tal com indica Cosmopolitan en el seu lloc web.

Mans de les germanes Jenner
Mans de les germanes Jenner

Kylie Jenner i la sorprenent semblança amb la seva filla

La jove empresària no només comparteix semblança amb les mans de la seva germana, també amb el rostre de la seva petita, un fet que, d'acord amb les seves últimes declaracions, l'ha fet reconciliar-se amb el seu aspecte natural. Es pot destacar que, d'entrada, la seva visió empresarial, antany sustentada en col·laboracions especials i edicions limitades a base de col·leccions que perseguien un maquillatge molt recarregat, s'ha transformat en cuidar una línia base sobre la qual créixer i advocar per un rostre el més natural possible. La culpa, o més aviat, el fonament d'aquest canvi està en la seva maduresa i en la seva maternitat, una cosa que va deixar entreveure durant l'entrevista concedida a Homme Girls.

Sembla que veure créixer els seus fills, però sobretot veure com evolucionaven i començaven a mostrar els seus trets tant físics com de personalitat, hauria reconciliat la socialité amb la seva imatge natural. "La meva percepció de la bellesa ha canviat molt. M'ha fet estimar-me molt més. Ara veig aspectes meus en la meva filla i en el meu fill, ja saps, la meva filla s'assembla a mi. Veig la meva bellesa en ella i és alguna cosa que m'ha fet estimar-me a mi mateixa. Per a mi, la bellesa està en constant canvi", va assegurar.

Kylie Jenner s'ha sotmès a retocs?

La celebritat va negar rotundament la llista de retocs estètics que se li atribueixen. Sobre això, només parla del filler als seus llavis. Aquesta part del seu rostre que considera va ser el seu únic complex en l'adolescència, font d'inseguretats, com va deixar caure en diverses ocasions. En la xerrada se li va qüestionar precisament per com va aconseguir convertir el que era el seu complex més gran al germen del seu imperi cosmètic, al cap i a la fi, els labials nudes mate van començar l'èxit de Kylie Cosmetics, a la qual cosa Kylie Jenner va respondre: "Crec que hi ha una idea equivocada sobre mi i és que m'he fet molts retocs de cirurgia i que jo era una persona insegura, però realment no ho era (...) Només tenia la inseguretat dels meus llavis i per això me'ls vaig omplir, i és el millor que he fet. No em penedeixo. Però sempre vaig pensar que era bonica".