Després de diversos dies de polèmiques entre les 'reines d'Instagram', Miley Cyrus ha decidit prendre partit i "trencar" per complet amb Kylie Jenner i Hailey Bieber, deixant de seguir-les a les seves xarxes socials després de l'intens enfrontament que existeix entre els fans de Selena Gómez i els seguidors de les 'It Girls', Kylie i Hailey. Això hauria passat després que es filtressin algunes imatges sobre la qual cosa podria ser el concepte de les cançons del pròxim àlbum d'estudi de Miley Cyrus, producció que inclourà el seu últim hit, 'Flowers', que s'ha convertit en una de les cançons més reeixides i reproduïdes dels últims anys. A més, algunes fonts han informat que és probable que Selena Gómez faci una aparició especial al videoclip de 'Jaded'.

Per aquesta raó, la intèrpret d'Hannah Montana' va decidir donar suport a Selena Gómez, la seva companya del Club Disney, que enmig de tota la polèmica recent s'ha convertit novament en la dona més seguida d'Instagram, malgrat que ella mateixa va confessar que va lliurar el maneig de les seves xarxes socials, a excepció de TikTok, al seu agent, ja que els comentaris negatius que rebia diàriament afectaven la seva salut mental. La unió de Miley Cyrus i Selena Gómez seria com la versió nord-americana de la col·laboració entre Karol G i Shakira, una dupla icònica que trencaria tots els rècords en unir dues de les estrelles més reeixides de la indústria de la música i que s'han enfocat en la promoció de l'amor propi i de l'apoderament femení.

Selena Gómez es retira de les xarxes socials després de la seva guerra mediàtica amb Kylie Jenner i Hailey Bieber

Fa tan sols uns dies, es va viralitzar un clip en el qual Hailey Bieber es burla de Taylor Swift durant un lliurament de premis en companyia de Method Man. Durant el xou, el raper diu: "Una batalla de rap un a un plena de les lletres més cruels sobre una celebritat des de l'últim àlbum de Taylor Swift", al que l'esposa de Justin Bieber va respondre amb una cara de fàstic mentre feia un gest de vòmit. En el vídeo recuperat per @duckcopycat0, la tiktoker comenta el següent: "Aquesta és la veritable Hailey Bieber: Mala persona, una bully", publicació en la qual Selena no va dubtar a deixar un comentari per defensar Taylor: "ho sento molt, la meva millor amiga és i continua sent una dels millors", va escriure.

Això va succeir després que Kylie Jenner i Hailey Bieber aparentment es burlessin de les celles de Selena Gómez en les seves xarxes socials, deixant entreveure que no "era un accident" que l'actriu de 'Solo asesinatos en el edificio' s'hagi laminat les celles de manera que intentés assemblar-se a Bella Hadid. Tanmateix, a causa de la magnitud de l'escàndol i la pèrdua de seguidors de Kylie i Hailey, Selena va prendre la decisió d'absentar-se de les xarxes socials per un temps. "Prendré un segon de les xarxes socials, perquè això és una mica ximple. Tinc 30 anys i soc massa gran per a això. Però els estimo molt i els veuré més aviat que tard. Prendré un descans de tot", va publicar en el seu compte de TikTok.