Després d'haver-se donat a conèixer en el reality show 'Keeping Up With The Kardashians' quan era una adolescent, Kendall Jenner s'ha consolidat com una de les top-models més famoses del món, sent la més ben pagada per les seves desfilades i editorials. Com era d'esperar-se, la filla de Kris Jenner ha de cuidar molt la seva alimentació per poder mantenir la seva estilitzada figura, per la qual cosa gairebé mai no l'agafaràs prenent certs aliments, encara que sí que és partidària del 'cheat meal', més conegut com a 'dia trampa'.

L'ex de Devin Booker no sol eliminar cap tipus d'aliment de la seva alimentació, encara que sí que es decanta per consumir només proteïnes magres, verdures i cereals integrals. A més, també limita el consum de productes lactis com el formatge, la llet, el iogurt, la mantega i els gelats, ja que amb això prevé l'aparició de granets o un brot d'acne al seu cos. El consum de lactis també augmenta la quantitat de calories ingerides diàriament, així que Kendall prefereix mantenir-los allunyats de la seva dieta per poder mantenir-se en forma.

A més, els estudis confirmen que els lactis són la principal font de greixos saturats que poden augmentar el risc de malalties cardíaques, diabetis de tipus 2 i malaltia d'Alzheimer. També s'ha relacionat el consum excessiu de derivats lactis amb un risc més gran d'un diagnòstic de càncer de pròstata, ovaris i de mama. I encara que els lactis també són aliments rics en nutrients i vitamines, el cert és que Kendall prefereix descartar-los, ja que el consum d'aquests aliments no funciona per al seu estil de vida i la seva professió.

Dieta de Kendall Jenner

En deixar de banda els greixos saturats, Kendall aposta pel consum de greixos saludables en esmorzar una torrada de pa integral amb alvocat. Aquest aliment ajuda a baixar el nivell de sucre a la sang, conté propietats antienvelliment, conté alts nivells de fibra i potassi que promouen la producció de proteïnes al cos i també regula el colesterol. La supermodel també consumeix diàriament una gran quantitat de verdures cuites o a la graella i vegetals frescos en amanides. En no ser vegana, l'estrella de 'The Kardashians' agrega proteïna animal a les seves amanides, ja sigui pit de pollastre a la planxa, gall dindi o salmó. Tanmateix, també la reemplaça en algunes ocasions per tofu o quinoa.

En tenir una dieta balancejada, Kendall no es restringeix i menja alguns carbohidrats, encara que sol preferir l'opció més saludable de totes, decantant-se per les varietats integrals, sense gluten i sense sucres afegits de la majoria dels aliments. Encara que si en algun moment vol donar-se un caprici al moment de menjar, sol visitar algun restaurant de sushi, ja que el menjar japonès és un dels seus preferits.

Per eliminar toxines i accelerar el seu metabolisme, la CEO de Tequila 818 beu moltes tasses de te, sent el detox teia de la marca Kusmi un dels seus preferits. La model beu aquest te per desinflamar el seu abdomen, desintoxicar-se i eliminar la retenció de líquids.