Fa un temps enrere, Kendall Jenner va anunciar que es convertiria en mare amb el següent missatge: "Déu meu, tindré un nadó!", però després va explicar que no es tractava d'ella sinó de l'embaràs d'una de les seves eugues. I és que la model havia rebut com a regal d'aniversari un pot amb esperma de cavall per realitzar-li un embaràs subrogat una de les eugues.

Després de mesos d'espera, Jenner ha tornat a les xarxes per anunciar l'última novetat del seu "embaràs", això, a través d'un vídeo a Instagram, on apareix un poltre tombat a terra descansant i la mà de la model acariciant-li el llom, Jenner ha donat la benvinguda al seu fill equí: "Benvingut al món", escrivia sobre la publicació. El cert és que sembla que la model cada dia es podria estar endinsant més i més al negoci de Sergio Ramos qui, igual com ella, adora els cavalls. Un amor que li va permetre crear una de les seves empreses més ambicioses, la Yeguada SR4, que té captivats tots els amants de l'equitació.

Quin és el negoci de Sergio Ramos?

D'acord amb el publicat per Vanitatis, la Yeguada SR4, amb seu a Bollullos de la Mitación (Sevilla), compta ara amb 50 cavalls de pura raça espanyola, als quals cal sumar a Álamo, un altre tipus de cavall, el gran campió de salts en aquest país, un exemplar especial que el futbolista va comprar amb Sergio Álvarez Moya, un dels millors genets d'Espanya i exmarit de Marta Ortega, que també va ser amazona, a més de la filla d'Amancio Ortega (Inditex).

Álamo reposa a Madrid, allunyat de la resta de cavalls de Ramos perquè no té res a veure amb ells: uns són pura raça espanyola, és a dir, cavalls de concurs de bellesa i doma, i l'altre és un exemplar de salts. "La eugada és una inversió molt gran", ens comenta una persona que treballa a la finca sevillana i que va preferir mantenir-se en anonimat. "La gent només veu els cavalls i cal comptar totes les altres coses: els veterinaris, les instal·lacions, les cures especials... Som moltes les famílies que mengem d'això i tenim la sort de tenir un cap que inverteix i aposta per això sense esperar res a canvi", continua.

Què ha de fer Kendall per tenir una yeguada com la de Ramos?

Perquè Kendall aconsegueixi concebre una eugada com la que posseeix Ramos, ha de passar molt temps al món de l'hípica, i comptar amb els millors experts, un factor pel qual la famosa no s'ha de preocupar ja que compta amb gran experiència. Es pot destacar que, els cavalls que el futbolista té a Sevilla són eugues i sementals que es crien perquè arribin a ser els millors. "Però això no és una ciència exacta. Pots tenir al millor semental i la millor euga, i que el poltre que surti no doni el que esperaves".