Quan parlem del clan Kardashian automàticament el relacionem amb corbes, cirurgies i bòtox. Tanmateix, Kendall Jenner s'ha mantingut durant molt temps com l'excepció a aquesta regla. La model ha mantingut la seva figura molt natural i no ha canviat massa el seu rostre. Per potenciar la seva bellesa, la germana de Kylie opta en canvi per utilitzar trucs de maquillatge, aquests que a moltes els encanta conèixer per fer-se a si mateixes. De fet, fa poc la també influencer va publicar una selfie als seus stories d'Instagram on els seus llavis són els autèntics protagonistes: apareixen molt sucosos, amb un gran volum i amb una forma molt afavoridora que ha cridat l'atenció de tots.

La clau per a això no ha estat el bòtox com en altres celebritats, ha estat la tècnica per delinear-los. En lloc d'utilitzar un perfilador i un pintallavis del mateix color, la jove ha utilitzat un to una mica més clar en el centre dels seus llavis, utilitzant un perfilador més fosc i de to marró per pintar per sobre una forma recta sobre el seu arc de Cupit, bastant pronunciat. El resultat d'aquest truc és un degradat i l'aparença de tenir uns llavis voluminosos i molt més carnosos a l'instant, el millor és que tot això pots aconseguir-ho sense aplicar cap tipus de substància al teu rostre. D'altra banda, es pot destacar que la maquilladora de Kendall, Mary Phillips, no només és la creadora d'aquest delineat de llavis tan meravellós, també és la responsable d'altres trucs de maquillatge que s'han viralitzat a les xarxes socials, com la seva tècnica del 'countouring' que utilitza Hailey Bieber.

Altres trucs de maquillatge de les celebrities

El 2023 el maquillatge es torna molt més natural apostant per corrents com el Clean Look que tan bé asseu, i el fet que celebrities de la talla de Kendall Jenner i Hailey Bieber presumeixin d'una pell sense imperfeccions ajuda. Tal com indica Cosmopolitan en el seu lloc web, el primer que has de fer és oblidar-te de tot el que creies saber sobre el contouring, perquè la maquilladora demostra que l'ordre dels factors sí que altera el resultat.

Per a Phillips, el propòsit és centrar l'atenció a les zones de la pell que estiguin situades sobre els ossos de la cara. Una cosa que pots aconseguir oblidant-te de les pols i substituint-les per un contorn en crema. D'aquesta forma, no es limita a delimitar els pòmuls, sinó que ataca ambdós costats del nas i la línia central de la mandíbula. Després el que has de fer és ocupar el corrector al llagrimall i al final de l'ull. Únicament en aquestes dues zones per donar lluminositat i un efecte lífting bastant aconseguit. Has de difuminar. Però el seu tercer pas ha estat el que més ha cridat l'atenció, ja que la maquilladora aplica amb l'ajuda d'una brotxa una base de maquillatge molt lleugera sobre el rostre després d'haver estès el contouring. El resultat és un rostre natural i radiant que corona amb una mica de coloret a ambdues galtes.