Per molt que viatgem al passat i recordem amb nostàlgia a artistes que van dinamitar la indústria musical durant la dècada passada, seria injust no reconèixer que en els últims anys hem tingut igualment cantants i intèrprets de molt talent, com per exemple Bruno Mars, Rosalía, o qui ens incumbeix avui: la sempre viral Katy Perry, qui si ja no havia guanyat diners amb la seva música, ha passat a fer-se d'or gràcies al seu últim tracte. El millor per a ella és que en teoria no ha de moure un dit.

En principi, la cantant de "Dark Horse" va publicar la seva música sota el segell de Capitol Records, sota la presidència de Dan McCarroll (recordin aquest nom ja que serà important més endavant). No és la primera que ho fa i segurament tampoc no serà l'última, però segons diversos mitjans procedents de norteamérica, es reporta que Katy Perry és enmig d'un tracte perquè Universal Music romangui amb els màsters dels seus últims 5 discos.

Katy Perry
Katy Perry

Els drets, que com ja esmentem pertanyien a Capitol Records, passaran en mans de Litmus Music, que per cert, té a Dan McCarroll com a director creatiu i cofundador, una dada que a més confirma un rumor que portava rondant des de fa molt temps, i és que Katy Perry i Dan McCarroll haurien mantingut una molt propera relació professional (sense insinuar res sentimental).

Katy Perry obtindrà 225 milions de dòlars

Els diners que genera la cantant són inqüestionables. Des que va esclatar la seva fama i va ascendir a la categoria mundial s'ha convertit en un actiu preciós per a qualsevol que rebi part dels seus diners, és per això que els 225 milions de dòlars que obtindrà per la venda segurament no representin res a Litmus Music una vegada comencin a generar ingressos amb els 5 discos que estan adquirint.

Per als qui estiguin desitjosos de més detalls, dins de la venda figuren els següents 5 noms, One of the Boys, de l'any 2008, Teenage Dream de 2010, PRISM del 2013, Witness del 2017 i finalment, Smile de l'any 2020. El motiu pel qual es realitza la compra d'aquests discos és més que obvio, ja que encara que no siguis un seguidor acèrrim de Katy Perry, si ens endinsem en els noms d'algunes de les cançons que conté cada àlbum, notaran que tots contenen èxits de la cantant que pràcticament s'han inserit a pols a la cultura general.

Katy Perry
Katy Perry

Començant per l'àlbum del 2008, que conté "I Kissed a Girl" i "Hot n Cold", dos temes que la van propulsar a la fama, i que serien succeïts dos anys després per "Califòrnia Gurls" i "Firework".

A continuació, en PRISM apareixerien dos dels temes més recordats de la cantant: "Roar" i "Dark Horse", cançons que es van fer virals en el seu moment, i encara que van marcar el punt més alt de Katy Perry, les cançons que van venir després tampoc es reben de dolentes. "Hey Hey Hey" i "Swish Swish", i més recentment "Daisies" i "Smile" (com el nom de l'àlbum. Sense dubtes un tracte sota el qual Universal Music no pot sortir perdent.