Entre moltes de les revelacions que va fer el príncep Harry al llibre de les seves memòries, Spare, està la gran baralla ocorreguda entre la seva esposa Meghan Markle i la seva cunyada Kate Middleton, en ell, el duc de Sussex compta la seva versió sobre l'assumpte, tanmateix, s'ha donat a conèixer el testimoni més revelador i neutral fins al moment.

Es tracta de la declaració emesa pel modista i dissenyador Ajay Mirpuri, que va treballar durant la preparació dels vestits de les dames d'honor del casament de Markle. Mirpuri ha explicat la seva versió de l'assumpte, però, per entrar en context recordarem que la premsa britànica va acusar la duquessa de Sussex d'haver fet plorar la seva cunyada després d'una discussió mentre es preparava l'enllaç, tal com relata El Español. Per la seva part, Harry en el seu llibre, assevera que va ser al revés, traient a la llum l'origen del conflicte i els missatges que les protagonistes es van intercanviar.

Presumptament tot el conflicte va iniciar pels dissenys de les petites dames d'honor, encarregats a Givenchy, la firma creadora també del vestit nupcial. Sembla que quan va arribar el de la filla de la princesa de Gal·les, se'l va emprovar i va veure que no li quedava bé. Per tal motiu, Middleton li va escriure un missatge a Meghan que deia: "El vestit de Charlotte és massa gran, llarg i folgat. Va plorar quan se'l va emprovar a casa". Mentre que aquesta li va respondre: "Ja t'he dit que el sastre està esperant des de les vuit del matí a Kensington Palace. Pots portar a Charlotte perquè se l'ajustin com estan fent les altres mares?". La baralla es va intensificar quan Kate va dir que els vestits calia repetir-los, no arreglar-los i que eren a quatre dies de l'enllaç. "Sí, Kate, ho sé. No sé què més dir. Si el vestit no li queda bé, porta si us plau a Charlotte a veure a Ajay (el sastre), ha estat esperant tot el dia", va contestar Meghan. Sobre això, Harry assegura al seu llibre que poc després va arribar a casa "i em vaig trobar Meghan plorant a terra".

Testimoni neutral

Es pot destacar que, Ajay Mirpuri va ser present a tot el procés perquè va ser l'encarregat d'arreglar aquests vestits i va experimentar tot l'estrès que Markle va viure en aquell moment. El modista va conversar amb el Daily Mail i va explicar que es va treballar de forma frenètica del matí a la nit pel casament dels ducs de Sussex. Mirpuri va assegurar que era completament normal que qualsevol de les dues parts drenés amb llàgrimes, cada una pels seus motius, encara que resulta evident que la núvia seria la persona més nerviosa en aquell moment.

Tant ell com el seu equip van obrar el miracle: "Vam haver d'arreglar els vestits de les sis dames d'honor, i ho vam fer. Soc monàrquic i volia fer tot el possible amb la meva petita empresa per servir a la Família Reial". En aquest context, Mirpuri va agrair que el príncep Harry hagi explicat els detalls del problema a Spare: "Si aquest llibre no hagués sortit, ningú no hauria sabut que érem nosaltres".