No hi ha cap dubte que la tornada de Rihanna a la indústria musical ha estat un dels esdeveniments més importants d'aquest any. I és que, a més d'haver estrenat el tema 'Lift Me Up', cançó per a la pel·lícula 'Black Panther: Wakanda Forever', i que es perfila per a diverses nominacions en la categoria de 'Millor Cançó Original' en els pròxims lliuraments de premis, l'artista barbadiana s'estaria preparant per protagonitzar l'half time xou del Super Bowl LVII, una actuació que promet ser realment memorable. Després de sis anys sense llançar cap tema nou, milers de fans han reaccionat davant d'aquesta esperada tornada, entre elles Karol G, que va demostrar ser un gran admirador de Rihanna en publicar un missatge que podria interpretar-se com una subtil proposició per a una pròxima col·laboració musical entre elles.

A través del seu compte de Twitter, la cantant colombiana, de 31 anys, li va dedicar un missatge d'amor i admiració a la barbadiana, revelant que Rihanna sempre ha estat una de les seves artistes preferides. "Rihanna, t'estimo. Tant de bo algun dia t'ho pugui dir mirant-te als ulls! No hi ha una persona al món que m'inspiri més que tu". Aquesta publicació va encendre les xarxes socials en tan sols uns minuts, ja que ha assolit més de 119.000 "likes", gairebé 6.000 retweets i més de 1.455 comentaris entre els quals destaquen els següents: "Rihanna, la nostra 'Bichota' t'estima i vol conèixer-te, i no només a ella li donaràs alegria, també a nosaltres, els seus fans. Ens encantaria veure-les juntes", "No perdo la fe. Sé que un dia et veuré al costat d'ella col·laborant. Et mereixes més que ningú aquesta col·laboració", "Ja ho va fer Shakira, que la pròxima colombiana siguis tu Bichota", "Sens dubte, Rihanna és una inspiració per a moltes dones. Seria genial una col·laboració i si hi ha un bon Dj pel mig seria brutal la combinació".

Tanmateix, malgrat les declaracions de la cantant, alguns dels seus fans veuen aquesta col·laboració com un somni molt remot, gairebé impossible de complir. "Rihanna només ha col·laborat amb tres artistes femenines en la indústria: Britney Spears, Nicky Minaj i Shakira", va indicar un internauta.

Rihanna llança videoclip oficial i es converteix en tot un èxit a les plataformes

Fa tan sols uns dies, la intèrpret de temes com 'Umbrella' i 'We Found Love' va estrenar el videoclip oficial del tema 'Lift Me Up' al seu canal de YouTube. En les imatges es pot veure la barbadiana en una platja, vestida totalment de blanc davant una foguera a la sorra. Les imatges de Rihanna s'intercalen amb alguns fragments de la pel·lícula de Marvel, on es poden veure els governants de Wakanda planejant certes estratègies en no comptar amb T'Challa (interpretat pel mort actor Chadwick Boseman). Al moment, aquest vídeo musical de 3:32 minuts de durada compte amb poc més de 25 milions de reproduccions, una xifra realment significativa per a una artista que s'havia mantingut allunyada de la indústria musical des de fa diversos anys.