Des de la seva ruptura amb Anuel AA, Karol G ha estat relacionada sentimentalment amb diverses celebritats, entre elles el jugador de futbol James Rodríguez. Tanmateix, en els últims mesos s'ha especulat que la intèrpret de temes com 'Provenza' i 'Gatúbela' estaria mantenint un romanç amb el també reggaetoner Feid. I encara que de moment cap dels dos no s'ha pronunciat públicament sobre això, el cert és que tot sembla indicar que aquesta relació està a prop de confirmar-se.

Recentment, han sortit a la llum algunes imatges que podrien confirmar que entre ells hi ha molt més que una relació laboral o una amistat entre amics. Aquesta possibilitat ha incendiat les xarxes socials, ja que els fans d'ambdós artistes estan realment ansiosos per conèixer el veritable estatus de la seva relació. Aquest enrenou va començar a causa de la publicació d'una galeria de fotos en el compte d'Instagram de la 'Bichota' en la qual compartia alguns dels moments més destacats de l'últim mes. En algunes d'aquestes fotos davant el mirall, específicament en l'última foto de la galeria, els seus fans han descobert un detall mínim, però molt rellevant en aquesta història: ambdós llueixen els mateixos adhesius a les fundes dels seus telèfons mòbils, una flor i un cotxe de color verd.

A la foto en la qual surt tombada al llit, es pot apreciar molt més de prop aquest detall, ja que el seu mòbil apareix de cap per avall a sobre del matalàs. Però això no és el més impactant de tot, ja que en la descripció de la fotografia la colombiana va escriure: "Me la vas prendre tu després del party", un clar senyal que en aquell moment l'artista estava acompanyada i molt còmoda en una habitació.

Els fans embogeixen després de la possibilitat d'un romanç entre Karol G i Feid

Immediatament, els fans d'ambdós artistes van començar a inundar les xarxes socials amb una infinitat de teories i hipòtesi sobre la identitat de la persona que estava darrere de les càmeres en aquell moment, i tots van arribar a la mateixa conclusió: entre Karol G i Feid hi ha alguna cosa més que una simple amistat. Alguns dels comentaris més destacats a les xarxes socials han estat els següents: "El sticker de la flor i el cor és igual que el que porta el ferxxo al seu mòbil, A la foto 5 el mòbil que està pres apareix ell en el fons de pantalla", "El ferxooo li té les notificacions activades a Karol, en menys de 4 minuts ja tenia el seu 'like'".

Aquesta no és la primera vegada que ambdós protagonitzen una polèmica d'aquest tipus, ja que molts dels seus fans afirmen que ells solen enviar-se indirectes a les xarxes socials amb la intenció de flirtejar mentre intenten mantenir la seva relació allunyada del focus mediàtic, ja que Karol G no vol repetir la mateixa experiència de la seva anterior relació amb una altra celebritat molt coneguda al món del gènere urbà, Anuel AA.