En aquests anys, Karol G ha estat dins de determinat grup de dones que són constants i molt disciplinat. Fa anys que treballa sense parar, fent tot el possible per portar la seva música a tots els racons del planeta. Un somni que se li va complir progressivament, ja que és una de les més ben posicionades en el gènere urbà. I en aquests últims mesos ha estat enfocada a la seva gira "Bichota Tour", que la va portar a les grans ciutats de Llatinoamèrica i els Estats Units. Tanmateix, aquesta vegada la cantant interromp la seva carrera per un motiu molt esperat.

Karol G no ha parat de cantar, ballar i assistir a esdeveniments. I, per més que gaudeixi del seu treball com a artista, és evident que arriba el moment de prendre un descans. Així ho va fer saber a les seves xarxes socials, on va publicar algunes actualitzacions de com porta el comiat dels escenaris i estudis d'enregistrament. "Estic de vacances després d'un any sencer de 'Bichota Tour'... i soc tan feliç... tan agraïda amb la vida que necessitava gravar-los aquest vídeo", comentava en les seves històries. Actualment està passant els seus dies en una platja, no va dir la seva destinació. El que s'ha intuït en les seves fotografies és el mar blau i la seva serenitat.

Així mateix, va fer el seu debut com a pilot de Ferrari en la Fórmula 1. "Em van convidar a conèixer la factoria de Ferrari a Itàlia i a córrer Fórmula 1 amb l'actual campió Carlos Sainz", va anunciar a Instagram. Així que va córrer en la pista i va conèixer les instal·lacions amb molt entusiasme. Poc després va publicar unes fotografies amb el pilot espanyol i va descriure l'experiència com una de les més al·lucinants de la seva vida. No obstant això, els plans de la colombiana per al futur són del tot interessants.

La confessió de Karol G que causa impacte en xarxes

En tota la seva trajectòria, la intèrpret de 'Mi cama' ha intentat portar el nom de Colòmbia lluny i créixer musicalment. Tanmateix, aquesta tasca sembla tenir data de venciment. L'artista no es quedarà gaire temps al món de l'espectacle, tal com ho va dir en una entrevista. Va ser convidada al programa The Rockstar Show de Nicky Jam, un xou on l'artista porto-riqueny realitza entretingudes entrevistes a famosos del medi. En aquest espai, l'estrella va comptar molts aspectes de la seva vida personal, les seves pors, la seva música i projectes per venir.

"En aquest temps de quarantena he estat provant d'evolucionar en la part dels negocis, m'assec a pensar i dic: ok, la música i tot va en camí i bé, però jo espero el dia de demà tenir la meva família", va assenyalar. Va dir que vol ser mama i retirar-se en algun moment de la música per desenvolupar altres negocis. Una cosa que no és estranya, ja que quan era semblant d'Anuel AA rebia el seu fill amb afecte, jugava i tenia actituds maternals. Possiblement, no passi gaire temps perquè una petita persona ocupi el seu temps i pensaments. Un exemple de ser reggaetonera i mare alhora és Natti Natasha, amb qui té una bona amistat.

Sense importar el que decideixi finalment Karol G, el segur és que ho farà de la millor manera i tindrà el suport dels seus fanàtics.