Rihanna va causar sensació a tots els seus seguidors després de pujar novament a un escenari després de sis anys. La cantant ho va fer en el mig temps de la Super Bowl, van ser 13 minuts en el que els fans van viure una experiència única ja que, a més d'interpretar els seus memorables temes 'Work', 'Umbrella' i 'Diamonds', va revelar el seu segon embaràs.

I encara que et pugui sorprendre, això no va ser el més impactant de tot. Ja que després del xou les xarxes van embogir en adonar-se'n que Karol G és fanàtica de la cantant oriünda de Barbados Com ho van saber? Doncs fàcil, la mateixa colombiana es va encarregar de captar i difondre el moment a través del seu compte d'Instagram.

Segons Europa FM, Rihanna va convidar a la intèrpret de 'el Caire' a xerrar, d'allà la 'Bichota' va penjar una foto a les seves xarxes en la qual va destacar l'admiració que sentia per ella: "Com Fan he de dir que aquest va ser l'HIGHLIGHT de la meva vida sencera!!! Espero que quan vostès coneguin als seus ídols, ells siguin tan increïbles com ella ho va ser amb mi. T'ESTIMO".

 

 

Ara, el que molts es pregunten és que si després d'aquesta trobada, en el que ambdues semblen haver-se adonat que es porten molt bé, podria ser el començament d'una col·laboració entre les artistes. Actualment no seria una idea forassenyada, ja que tant Karol G com Rihanna es troben a la cúspide de la fama.

Totes les calamitats que va viure Karol G per conèixer Rihanna

Unes setmanes després de la impactant trobada, l'artista colombiana va decidir concedir una entrevista a Apple Music en la qual ha revelat com va ser la seva experiència i què va haver de fer per conèixer a la cantant de 'We found Love'.

Sobre això, l'exnòvia d'Anuel AA va explicar que quan es va anunciar que Rihanna seria l'artista de la Super Bowl, li va demanar al seu equip que li aconseguissin una llotja: "Els vaig dir 'Necessito una llotja. Compraré la meva llotja i seré allà, simplement gaudint d'aquest espectacle perquè l'estimo i aquesta pot ser l'única oportunitat que tingui de veure-la cantar en directe'".

Es pot destacar que, a causa d'un error li van assignar un seient normal "al mig d'un munt de gent i era difícil veure-la", va assegurar. "Així que em vaig posar supertrist, i no sabia com arribar a Jay Brown (el mànager de Rihanna), però ell acabava d'enviar dues acreditacions per a mi per anar a la seva llotja", va afegir.

Finalment, després de culminar el xou Karol se'n va anar perquè havia d'agafar un vol a la República Dominicana, quan va rebre una trucada del seu equip: "Em va trucar i em va dir: 'Escolta, Jay Brown acaba de dir que vol conèixer-te. Així que no sé si te n'aniràs o tornaràs'. I jo vaig dir Què?" Dona la volta al cotxe, perquè necessito arribar allà."

Encara que aquest viatge amb cotxe va ser de gairebé dues hores, la colombiana va tornar perquè desitjava conèixer a l'estrella: "Jo no tenia la sensació que anava realment a reunir-me amb ella. Era una mica estrany per a mi creure-ho, però estava fent un esforç per gaudir realment de l'oportunitat".