Màxima preocupació per l'estat de salut de Julio Iglesias. És un dels cantants més coneguts del panorama internacional. Va triomfar en la dècada dels anys 60. En aquell moment pocs van apostar per ell, però no va tardar a posar-se al públic a la butxaca. Els seus concerts s'omplien, esgotava entrades al moment i els seus discos són els més venuts al món. De fet, va aconseguir el rècord Guinness per tal finalitat.

A causa de les seves complicacions de salut i a la seva avançada edat, semblava que Julio Iglesias ja no anava a pujar mai més als escenaris, però estàvem equivocats. Abans de la pandèmia, el cantant tenia programat un concert per al 5 d'agost de 2020 en el Marenostrum de Fuengirola. Aquesta tornada als escenaris estava motivada pel seu 50è aniversari en la música. Tornaria a Màlaga sis anys després del seu últim concert per establir la Costa del Sol com a escenari ideal de la seva única cita a Espanya. Les entrades van arribar a vendre's gairebé en la seva totalitat, tanmateix, a causa de les restriccions per la crisi sanitària va haver de ser cancel·lat i es van tornar els diners de les entrades a tots els assistents.

"Informem que davant de les restriccions que les autoritats sanitàries han marcat per la situació provocada pel COVID-19, ens veiem obligats a cancel·lar la gira prevista de Julio Iglesias per als propers mesos al nostre país. Uns concerts en els que estava pràcticament tot venut i que no es poden celebrar en aquest estiu de 2020", va publicar el recinte en el seu compte d'Instagram. El cantant tenia les esperances de poder pujar a l'escenari després de la pandèmia.

Neguen que es vagi a produir un concert de Julio Iglesias en els propers mesos

Durant aquests dos anys, encara que s'ha dit constantment la retirada i més després de veure aquella fotografia de Julio Iglesias en la que no podia ni caminar, l'artista ha esperat el moment més adequat per tornar Fuengirola. Tanmateix, 'Look' s'ha posat en contacte amb el recinte on s'anava a celebrar el recital, però s'han desentès per complet.

El mitjà citat anteriorment també s'ha posat en contacte amb Riff Producciones, l'empresa encarregada de la venda d'entrades, que al seu dia va comunicar la cancel·lació del concert. "Des de Riff Producciones i l'Oficina de Julio Iglesias estem treballant perquè els concerts puguin agendar-se en unes noves dates, per la qual cosa us demanem d'estar atents per a un possible futur nou anunci", van anunciar en el seu compte de Twitter. Igual que han comunicat des del recinte, l'empresa també nega que hagi programat algun concert de Julio Iglesias o que ho vagi a veure a llarg termini.

Normalment, les productores solen revelar si hi ha previst algun concert d'un artista, tanmateix Riff Producciones opta per la incertesa. "Si tinguéssim aquesta informació no te la podem facilitar fins que no surti a la venda", han sentenciat.

De moment, ha estat el propi Julio Iglesias qui va confessar en 'El Partidàs' de la COPE que estava a punt de tornar als escenaris. "Fixa't si estic bé que començo a cantar dins de tres o quatre mesos, si Déu vol, o sigui, que soc perfecte".