Canvis en Telecinco. I no només a la graella, on han estrenat alguns programes i preparen canvis per a la pròxima temporada a la recerca de millorar les audiències i tornar a regnar en la petita pantalla. I és que en els últims mesos, a la cadena han vist com Atresmedia els superava una vegada i una altra. L'estructura entre alguns treballadors ha canviat. Jorge Javier Vázquez i els pesos pesants segueixen, però l'empresa ha deixat 18 persones al carrer.

Tal com es donava a conèixer aquest dilluns 1 d'agost, Mediaset ha decidit externalitzar el servei de maquillatge i perruqueria, la qual cosa ha provocat que el grup prescindeixi de fins a 18 treballadors. Un assumpte que no ha agradat gens als col·laboradors de 'Sálvame', que comentaven l'assumpte en ple directe.

Mediaset es carrega 18 treballadors

Ho van fer el mateix dilluns, mentre estaven parlant dels problemes de José Ortega Cano i sobre si l'extorero havia decidit deixar tota la seva herència a la seva filla Glòria Camila. De sobte, Lydia Lozano s'aixecava per fer un comentari que no tenia a veure res amb el que s'estava parlant a la tertúlia. "Per cert, tot l'equip volem fer un petó molt fort als que han estat els nostres confidents, els nostres coaches, els que ens han volgut...", comentava la col·laboradora.

Tot seguit i sense que Lozano hagués acabat, era Terelu Campos la que prenia la paraula. "Volem enviar un petó enorme i tot el nostre suport al millor equip de professionals de maquillatge i perruqueria de totes les televisions d'aquest país, i ho dic amb coneixement de causa. Teniu el nostre afecte i el nostre suport, però sobretot, tenim l'amistat que hem forjat al llarg de molts, molts, anys, i això és el millor que tenim entre ells i nosaltres", va apuntar la filla de María Teresa Campos.

Terelu plora Telecinco
Terelu Campos / Telecinco

Els tertulians de 'Sálvame' protesten davant de l'acomiadament col·lectiu de Mediaset

"Han estat el nostre drap de llàgrimes, han estat en els nostres moments feliços, han aguantat a cada un les nostres ximpleries i han fet meravelles amb aquestes cares que són un espant i que venen al matí acabades de rentar i acabades de pentinar", afegia, mentre la resta del plató esclatava en un aplaudiment.

Per la seva part, Adela també alçava la veu: "La vida són canvis i tant de bo, ens trobem aviat, perquè són grans professionals".