El mes de juny passat, Johnny Depp va guanyar el judici per difamació contra la seva exesposa, l'actriu Amber Heard, en una cort a Virgínia als Estats Units. Durant les setmanes de judici, Depp va argumentar que havia estat acomiadat de dos grans projectes ('Piratas del Caribe 6' i 'Animales Fantásticos: los secretos de Dumbledore') per les acusacions de violència domèstica per part d'Amber. Tanmateix, l'actriu va argumentar que ell havia estat acomiadat pels seus mals comportaments en els sets de rodatge i per arribar tard i en estat embriaguesa a les filmacions. Ara, 6 mesos més tard, l'actor torna a ser trending topic a les xarxes socials a causa dels rumors que li està fent la vida impossible els seus companys de la pel·lícula 'Jeanne du Barry'.

D'acord amb el canal de notícies 'Wion', l'actor i crític de cinema Bernard Montiel va revelar en el programa francès 'Touche pas à mon poste', que Johnny Depp novament està tenint problemes en el set de rodatge de la seva pròxima producció cinematogràfica. "Johnny Depp és un excel·lent actor... quan arriba al rodatge. Hi ha ocasions en les quals l'equip està a punt a les sis del matí i l'actor no arriba", va dir Montiel.

Aquests problemes d'impuntualitat és una cosa que aconsegueix molestar tot l'equip, especialment a la directora de la cinta, Maïwenn, directora francesa que ha estat reconeguda per pel·lícules com 'ADN', 'El baile de las actrices' i 'Mi amor'. "Llavors, (després que Depp arribi tard al set) Maïwenn s'enfada i és ella la que l'endemà no ve i sí que està Johnny Depp... És una bogeria", va continuar explicant el col·laborador del programa. A més de Bernard Montiel, alguns mitjans com a Cinema Blend també s'han fet eco d'aquest rumor i han explicat que Depp i la directora discuteixen constantment a crits, per la qual cosa el set de rodatge s'ha convertit en un autèntic malson. "Està anant molt, molt malament. Discuteixen constantment", va agregar Montiel.

De moment, ni l'actor ni la directora de la pel·lícula no han confirmat o desmentit aquesta informació, així que no deixa ser només un rumor que s'ha viralitzat ràpidament a causa de les prèvies acusacions d'irresponsabilitat i impuntualitat per part de Depp a les seves anteriors produccions. Tanmateix, diversos testimonis de l'actor van afirmar en el judici que ell sempre ha estat molt responsable en els sets de filmació, desmentint les acusacions d'Heard.

De què es tracta la nova pel·lícula de Johnny Depp?

Després d'haver estat allunyat del cinema durant diversos anys, l'intèrpret de 'Jack Sparrow' torna a la gran pantalla per interpretar Lluís XV de França, rei de França i Navarra des de 1715 a 1774, a la pel·lícula 'Jeanne du Barry'. Aquest film comptarà la història de Jeanne Bécu, una plebea, filla il·legítima d'una costurera empobrida, que aconsegueix convertir-se en l'última amant oficial "benamat" rei de França després d'haver ascendit en la cort francesa en convertir-se en la comtessa du Barry.