'El Hormiguero' està de celebració, amb 17 temporades a la seva esquena, el programa de Pablo Motos continua sent líder d'audiència. Gairebé tots els dies aconsegueix alçar-se amb el minut d'or i ser l'espai més vist del dia. Tan sols tres setmanes després de l'inicis de la seva nova temporada, 'El Hormiguero' va marcar rècord de temporada i va igualar la millor marca de la història amb Joaquín Sánchez. El futbolista, que va venir a presentar el seu nou programa d'entrevistes, Joaquín, el principiant, va anotar un espectacular 23,5% de quota de pantalla i més de 3 milions d'espectadors. Aquesta quota només la va marcar Isabel Pantoja.

Joaquín Sánchez A3
Joaquín Sánchez A3

Joaquín Sánchez aclareix per què li va dir que no a Pablo Motos

Sembla que Joaquín Sánchez interessa al públic i Pablo Motos ho sap. El seu particular humor agrada molt, per aquesta raó el presentador li va oferir una proposta que no anava a poder rebutjar. L'any passat el jugador va anunciar la seva retirada, moment en què el valencià va aprofitar per proposar-li de col·laborar en l'espai de Trancas i Barrancas. "Quan vas dir que t'anaves a retirar, et vaig dir: 'Vine de col·laborador'. I em vas dir que sí, però no tens paraula. Tens menys paraula que el correcamins", feia broma el conductor.

"Això no va ser així, Pablo. Sí és veritat el que tu em dius, però... Jo et vaig dir de col·laborar encantat, però qui entrena pichita meva? Qui entrena tots els matins?", li deia a Pablo Motos, aclarint el que realment va ocórrer. Joaquín Sánchez no podia compaginar els entrenaments en el Real Betis amb els enregistraments del programa. Per aquesta raó, va haver de dir-li que no.

No obstant això, ara que és més lliure Joaquín Sánchez s'ha atrevit a gravar un programa d'entrevistes titulat 'Joaquín, el principiant'. Ja retirat del futbol, l'esportista busca una nova professió i la trobarà gràcies a les personalitats que s'ajuntaran amb ell. Actuarà al teatre amb els Morancos, cuinarà amb David Muñoz a DiverXo, presentarà l'informatiu amb Vicente Vallés, entre d'altres.

joaquín sánchez
joaquín sánchez

L'acabat d'estrenar presentador va donar algunes dades del seu programa. "Va de tot una mica, perquè he hagut de fer de cuiner, d'astronauta, d'artistes, de cantant, d'humorista. Imagina't, i crec que no valc per a res, que és el pitjor. Provaré totes les professions, per buscar-me un futur, perquè ja tenim una edat," deia.

El nou programa de Joaquín Sánchez s'estrenarà pròximament a Antena 3. De moment, la cadena de San Sebastián de los Reyes no vol arriscar perquè sense cap estrena estan liderant amb comoditat i prefereix guardar els seus productes per a un moment més crucial.

Si això surt bé és probable que vegem més temporades, i a més, Pablo Motos no descarta fitxar-lo per a una altra temporada de 'El Hormiguero'. Vist les últimes audiències ja haurien mantingut una conversa.