Jesulín de Ubrique i María José Campanario estaven preparats per a aquest moment, però no sabien que es faria tan difícil. Julia Janeiro va complir el mes d'abril passat la majoria d'edat, i des d'aleshores les càmeres la segueixen a tot arreu. Ella no ha renunciat a ser un personatge públic, no obstant això, de moment ha dit no a totes les proposicions dels mitjans de comunicació i continua amb els seus estudis, sense deixar de banda la seva faceta d'influencer.

jesulin d'ubrique maria jose campanar torres toni morenor 524458481 161248471 1024x576

Jesulín amb María José Campanario

María José Campanario porta un mes a Madrid. Tots ens preguntem per què s'instal·lava a la capital madrilenya temporalment. Poc després vam saber que Julia Janeiro anava a sotmetre's a un operació d'estètica. Un regal dels seus pares en complir la majoria d'edat, treure's un dels seus complexos més grans. Un parell de setmanes després hem vist Juls Janeiro acudir a l'hospital al costat del seu xicot, Álex Balboa, i de la seva mare, María José Campanario. Segons Kiko Hernández, l'influencer estaria tenint diversos problemes de salut. "Hi hauria certa gravetat en la situació de Julia, perquè sinó no aniria tan freqüentment a l'hospital ni tindria els seus pares en suspens".

María José Campanario amb Julia Janeiro i xicot|nuvi Álex Balboa GTRESJulia Janeiro amb la seva mare i el seu xicot|nuvi

Asseguren que Jesulín de Ubrique està vivint un infern amb el comportament de la seva filla Julia.

"Ella es vol quedar aquí a viure i ells en la distància tampoc no ho controlen tot", apuntarien fonts properes a la família. "Ella sí que va fer mig coqueteig per sortir, perquè a ella sí que li agrada aquest món. No ho ha descartat mai. Els pares s'ho van prohibir", va explicar la font al programa. Fins i tot s'explica que la jove voldria comptar tots els racons de la família, així com parlar de Belén Esteban i d'Andrea Janeiro. Segons les últimes informacions, Julia Janeiro va amenaçar els seus pares d'explicar-ho tot si no li pagaven l'operació d'estètica. Estarien vivint un autèntic suborn.

I no només això. María José Campanario continua al costat de la seva filla perquè estan molt preocupats per ella. Julia Janeiro no està bé a classe, no té amics i no es troba còmoda. Però no només això, el més greu és l'episodi que ha hagut de viure aquesta última setmana i que no havia sortit a la llum fins ara.

julia janeiro tenyida instagram

Julia Janeiro

Julia Janeiro va mantenir una relació d'un any amb el futbolista Brayan Mejía. Es van separar a mitjans de setembre. Ara l'influencer ha refet la seva vida amb un altre jugador, Álex Balboa. Precisament, aquests van coincidir en una discoteca i a la sortida, els dos homes es van barallar. Julia va intentar separar-los i va sortir perjudicada sense voler. Va caure a terra i es va fer mal. Va anar a l'hospital amb un informe de lesions.

El periodista Kike Calleja va donar més dades sobre aquest esdeveniment fins ara desconegut. "Ella assegura que la seva relació ha estat un infern. Brayan l'amenaça de treure-li el gat i parlar en televisió sobre la seva família". A més, ha afegit: "Quan Juls interposa una denúncia ho fa per aquestes coses, temps més tard coincideix amb Brayan i el seu actual xicot en una discoteca, hi ha un frec, Brayan se'n va fora de la discoteca i espera que surtin. Hi ha un forcejament, Brayan increpa Álex Baboa, actual xicot de Juls, ella es fica al mig, cau a terra i es fa mal. És per aquesta raó pel que va a l'hospital".

Segons el col·laborador, Julia Janeiro té molta por i no pot més: "Ella diu que té por no surt de casa. De fet, es va matricular fa cinc setmanes en una acadèmia i només ha anat a classe dos dies. Les seves paraules textuals són 'Em sento perseguida'. María José Campanario porta aquí un mes amb ella".

Jesulín de Ubrique i María José Campanario ja haurien posat aquest assumpte en mans de la policia.