Jennifer Lopez és una de les figures que ha aconseguit destacar per la seva carrera actoral, musical i fins i tot en la indústria de la moda. En termes de glamur i estil ha estat completament fora de sèrie des que va iniciar la seva trajectòria. Sobre l'escenari és una reina, amb grans escots, transparències, un bany de brillantor i talons d'agulles que són difícils de manejar. Això sí, quan no està sota els reflectors, la seva presentació té un canvi majúscul (en el bon sentit). Aquesta vegada, va posar de moda uns vaquers. Consell del dia: no perdis de vista la cantant.

El món artístic ha estat marcat repetidament pel talent de Jennifer Lopez. Però en els últims anys el seu aspecte s'ha transformat oportunament. Una mirada al passat, a començaments del mil·lenni, potser exhibeix outfits que molts voldrien copiar. Encara que la majoria d'aquests vestidors ja no concorden del tot amb aquesta època. Perquè per tenir un avantatge en un mercat tan competitiu, també cal tenir instint i personalitat. Qualitats que JLo té en excés. En l'actualitat, el street style sol ser sobri. Gens menyspreable, ja que el mínim detall li dona una pista distingida a la resta.

En una de les seves més recents sortides, la faràndula de la moda va quedar molt complaguda amb els seus bàsics. Concretament, amb uns vaquers que estan guanyant terreny i seran la bomba en les pròximes temporades.

Jennifer Lopez amb pantalons de campana

Jennifer Lopez amb pantalons de campana

Jennifer Lopez captiva amb vaquers de campana

El look de JLo sol ser casual, aquest és el seu habitual per passejar per Los Angeles. El que al públic li ha quedat clar és que ser casual no implica vestir-se malament ni de bon tros. La clau bé poden ser els accessoris i certs trucs que només les expertes com ella coneixen i que als altres els toca endevinar. Fa poc, la Diva del Bronx va sortir a menjar amb els seus fills amb un outfit que ara tots volen copiar. Començant pels pantalons, una joia que les firmes han tornat a produir perquè estan tornant-se tendència.

Els jeans de cintura alta i bota ampla van ser els protagonistes del passeig de l'estrella. No es tracta de vaquers completament nous, en realitat són retro. El fet és que allotgen diversos aspectes en el disseny que els fan molt afavoridors i accessibles. La cintura alta estilitza la silueta i la part inferior del cos, ja que cregui un efecte de cames llarguíssimes que és immensament apreciable. A més, la forma de campana resulta ideal per equilibrar la silueta. Un altre dels punts a destacar és que la part superior és ajustada, per la qual cosa les corbes queden al descobert.

Jennifer Lopez amb pantalons de campana a Los Angeles

Jennifer Lopez amb pantalons de campana a Los Angeles

Aquests pantalons en color negre i amb costures repartides, seran un must per al diari. Decididament, es veuran en més celebritats i coneixedors del tema. I el millor? Que no és un model inabastable. La majoria té al seu armari una peça com aquesta de la qual treure profit. Si no és així, serà necessària la inversió. En definitiva, es convertirà en la salvació al moment de no saber què posar-se, perquè són molt versàtils.

Esperes amb ànsies la següent lliçó de Jennifer Lopez? De part nostra la resposta és un rotund sí.