Jennifer Aniston és una de les poques celebritats que pot presumir de tenir la seva pròpia tallada de cabells a les perruqueries des de fa gairebé 30 anys. El 'Rachel', com se sol anomenar a la tallada de cabells icònica de l'actriu de 'Friends', es caracteritza per ser un estil a l'altura de les espatlles, amb capes marcades i desfilades que aporten volum i moviment a la cabellera. Ara, tres dècades més tard, la nova tallada de cabells de Jennifer Aniston torna a ser tendència a totes les perruqueries, ja que manté l'essència de l'icònic estil de l'actriu, però amb un toc més despreocupat i actual.

Fa alguns anys, l'ex de Brad Pitt va confessar que realment odiava el primer tall 'Rachel' amb què es va fer mundialment famosa durant la primera i la segona temporada de 'Friends'. "Com ho dic? Crec que és el tall més lleig que he vist en la meva vida", va dir en una entrevista concedida a Allure. Tanmateix, va ser gràcies a aquest tall que l'actriu va acabar convertint-se en una icona de la moda, ja que va inspirar milions de dones amb el seu cabell, incloent algunes famoses com Mariah Carey, Selena Gómez i Priyanka Chopra. Després d'haver batallat dos anys amb una cabellera molt estructurada i difícil de mantenir, l'actriu va decidir apostar per una cabellera molt més llarga, també a capes, i molt llisa. Un estil que va acabar convertint-se en el seu segell personal durant molts anys i amb què també va marcar tendència, però que ara ha modificat subtilment per actualitzar una mica la seva aparença.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

A través de les seves xarxes socials, la intèrpret de 'Rachel Green' va compartir algunes imatges del seu nou look. A les fotos, Jennifer Aniston va lluir una cabellera una mica més curta de l'usual i amb unes afavoridores metxes nectar blonde que emmarca les faccions de la seva cara. Amb aquest nou estilisme, el rostre de l'actriu es veu molt més il·luminat i radiant després d'haver-se fet un hair contouring per destacar les seves faccions. A més, en deixar les seves arrels en un to una mica més fosc, l'aparença de la seva cabellera és molt més natural i de fàcil manteniment, ja que el creixement del seu cabell no serà tan evident en no tenir les arrels completament rosses.

Jennifer Aniston marca tendència amb el seu nou tall 'Collarbone Cut'

Després d'haver deixat enrere l'era 'Rachel', Jennifer Aniston ha apostat per un nou tall, el 'Collarbone Cut'. D'acord amb l'estilista i assessor d'imatge, Gonzalo Zarauza, el nou look de cabell de l'actriu de 'Friends' es caracteritza per ser un 'lob' o 'bob llarg', que "emmarca el rostre i permet jugar amb els detalls per treure-li el màxim partit segons les característiques de cada persona. A més, és perfecte per a aquelles que volen canviar sense arriscar i que no s'atreveixen amb els curts". Segons Zarauza, aquesta tallada de cabells és molt similar al 'Rachel' de tota la vida, però una mica més minimalista i amb menys volum, ja que es caracteritza per les puntes arrodonides i només unes quantes capes per aportar un lleuger moviment.