Jared Leto mai no deixa de sorprendre amb els seus radicals transformacions per interpretar diversos personatges. Recentment ho vam veure a 'La Casa Gucci' al costat de Lady Gaga, convertit en Paolo Gucci, el fill rebel d'Aldo Gucci, que va intentar fins a l'últim moment treure la seva pròpia línia de disseny. Un personatge que va requerir una gran preparació física i emocional. Ara ha estat publicada en xarxes socials una nova fotografia del Joker, personificat per Leto.

La nova fotografia revela en un plànol curt a Jared Leto totalment caracteritzat com el cèlebre brivall que va formar part de la versió de Zack Snyder de 'Justice League'. Sens dubte una imatge postapocalíptica del Príncep Pallasso del Crim, especialment creada per a la pel·lícula estrenada a inicis d'aquest any en exclusiva per HBO Max. La imatge demostra la impressionant capacitat de transformació del guanyador de l'Òscar.

Jared Leto interpretant el Joker

Jared Leto interpretant el Joker a 'Suicide Squad'

Recordem que Jared Leto va debutar com un polèmic Joker a 'Suicide Squad' dirigida per David Ayer en el 2016, amb la promesa de continuar interpretant el personatge a futures produccions, però la cinta va ser un fracàs. Fins i tot la crítica no va ser positiva per al personatge, el va qualificar com "el pitjor Joker de la història, un grapat de gestos amb polo verd," va dir el crític Leonardo D'Espósito. Encara que el van reconèixer l'esforç per a la caracterització, no va ser suficient per convèncer la crítica.

El Joker de 'Justice League' és molt diferent del de 'Suicide Squad'. A la pel·lícula de David Ayer es va caracteritzar pel cabell curt verd, mentre que a la cinta de Zack Snyder tenia el cabell llarg, el seu rostre pintat de blanc, els ulls maquillats amb un to negre i la boca de vermell. El mateix personatge amb dues caracteritzacions i interpretacions completament diferents, fetes pel mateix actor, un Jared Leto que no li tem a cap repte actoral per demostrar la seva camaleònica capacitat de transformar-se, fins a quedar irreconeixible en els seus personatges.

Joker de Jared Leto en 'Justice League'

Jared Leto interpretant el Joker a 'Justice League'

L'actor és capaç de convertir-se en un atleta olímpic per a 'Prefontaine', la seva primera protagonización a final de la dècada dels 90. Després es va fer passar per un drogoaddicte en el qual va perdre 11 quilos de pes per a 'Rèquiem for a Dream'. Després va interpretar Mark Chapman, l'assassí de John Lennon, personatge per a qui va augmentar 28 quilos en 'Chapter 27'. Immediatament, es va aprimar més de 15 quilos per a 'Dallas Buyers Club', la pel·lícula amb què va obtenir el Globus d'Or i un Oscar a millor actor en un rol secundari, on va interpretar una persona en una fase terminal de SIDA. Recentment ho vam veure submergir-se en la ment d'un maniàtic despietat com el Joker, i després va tornar a sumar diversos quilos a la seva bàscula per donar-li vida a l'ambiciós fill d'Aldo Gucci a 'La Casa Gucci'.

Jared Leto no només se sotmet a radicals canvis físics per a les seves interpretacions, sinó que també realitza una vivència de cada personatge. Per a Aldo Gucci va dir que "tenia oli d'oliva per sang. Va ser una immersió tan profunda que si em fessin una biòpsia de la pell, sortiria formatge parmesà!", va dir. Abans també ho va fer per al Joker de 'Suicide Squad', on es va ficar tant en el seu personatge que va enviar regals estrafolaris als seus companys de feina com condons utilitzats i animals morts.