Madonna acaba de llançar una nova bomba: la seva tan esperada biopic ha estat cancel·lada. D'acord amb la revista 'Variety', algunes fonts properes a 'la reina del pop' han afirmat que la cantant està totalment enfocada a la seva pròxima gira mundial, 'The Celebration Tour', un tour de 65 concerts per commemorar els seus 40 anys de carrera artística, per la qual cosa no té temps per dedicar-se a la seva pel·lícula biogràfica en aquests moments, encara que espera "fer una pel·lícula sobre la seva vida algun dia".

Per a aquest film, Madonna havia participat activament en la co -escriptura del guió, primer amb Diable Cody i després amb Erin Cressida Wilson, i també anava a dirigir la pel·lícula, sent aquesta la tercera vegada que es col·locava darrere de les càmeres per dirigir una producció cinematogràfica. Tanmateix, segons una nota publicada per 'The Hollywood Reporter', Universal Pictures hauria pres la decisió de cancel·lar el projecte perquè els guions de Madonna superen les tres hores de durada de la pel·lícula. A causa que ja s'havia invertit una gran quantitat de diners en aquest projecte, els productors van considerar convertir el biopic de Madonna en una minisèrie per poder abordar tots els aspectes que volia ressaltar la cantant, però finalment no van poder arribar a un acord.

Julia Garner, la més afectada amb la cancel·lació de la pel·lícula biogràfica de Madonna

Encara que per als fans de Madonna la seva tornada als escenaris és una excel·lent notícia, malgrat la cancel·lació de la seva pel·lícula, el cert és que a Julia Garner aquesta decisió no li ha caigut per a gens bé. El juny de 2022, la revista 'Variety' va confirmar que l'actriu nord-americana havia estat seleccionada per donar-li vida a una de les cantants més famoses del món.

Julia Garner
Julia Garner

Després d'haver-se convertit en una de les actrius més prometedors de Hollywood per la seva participació en la sèrie 'Ozark' i en la sèrie sobre Anna Delvey, 'Inventing Anna', Garner es va perfilar com la favorita per interpretar a Madonna, superant en les audicions altres grans intèrprets com Alexa Demie (Maddy a Euphoria), Florence Pugh, la cantant Sky Ferreira, entre moltes d'altres. De fet, Madonna va supervisar ella mateixa les audicions, pel que cadascuna de les actrius van haver de sotmetre's a una gran preparació per poder cantar i ballar durant més d'11 hores, sent dirigides pel coreògraf personal de la cantant. Ara, després de la cancel·lació del projecte, Julia s'haurà de conformar amb haver après a cantar i ballar com Madonna, una cosa que li pot servir més endavant quan la cantant prengui la decisió de reprendre la producció de la seva pel·lícula.

De moment, l'equip de treball de Madonna està totalment enfocat en la promoció de la tornada als escenaris de 'la Reina del pop' en una gira que té per objectiu principal tornar-li la glòria a la cantant, ja que en els últims anys només s'ha presentat a petits escenaris als Estats Units. Ara, Madonna es presentarà a les principals ciutats del món, incloent 11 ciutats d'Europa. De fet, a les principals ciutats on es presentarà, ja s'han esgotat totes les entrades.