Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa han trencat la seva relació de vuit anys. Van començar a veure's el 2015, encara que la primera vegada que es van conèixer va ser el 1984, quan l'escriptor va demanar que la socialité li fes una entrevista per a 'Hola'. En aquell moment, el peruà sentia coses per la filipina, però aquesta no volia saber absolutament res d'ell. Li va dir que li truqués quan fos premi Nobel, i així va ser. El pare d'Álvaro Vargas no se la va poder treure del cap. Quan va morir Miguel Boyer a causa d'un infart van començar a parlar i coincidir en actes. Mario Vargas Llosa va deixar a Patricia Llosa, la mare dels seus fills, quan van celebrar a Nova York els 50 anys de casats. Ara es mostra totalment penedit. No obstant això, ambdós mantenen una bona relació, al contrari que amb Preysler.

Quan es va conèixer la relació de Mario Vargas Llosa, Patricia Llosa va intentar parlar amb Isabel. Tenia esperances que fos un romanç passatger i l'escriptor tornés amb la seva família. "Isabel li diu a Mario: 'Escolta, que no para de trucar la teva exdona'. En veure que ella no li anava a agafar el telèfon, li envia la carta. Li demana que no faci públic la seva relació amb Mario", ha explicat Pilar Vidal aquest dilluns a Espejo Público.

Patricia Llosa efe
Patricia Llosa efe

Patricia destapa les infidelitats de Mario Vargas Llosa

En aquest escrit, Patricia posava Isabel en antecedents. "Patricia li adverteix que ell ja ho ha fet més vegades. Que el seu matrimoni pot semblar que està trencat, però que porta així més anys... Que eren contínues les infidelitats consentides per ella, i que no prengui seriosament el Nobel". Segons Pilar Vidal, Mario Vargas Llosa era tot un seductor i un faldiller. No era la primera vegada que enganyava Patricia, i ella ho sabia. Tanmateix, estimava l'escriptor i li ho consentia. No volia que la seva família se n'anés a l'aigua.

Mario Vargas Llosa i Patricia Llosa efe
Mario Vargas Llosa i Patricia Llosa efe

Això podria ser en els anys en què Mario Vargas Llosa era jove. En la seva relació amb Isabel Preysler no li ha estat infidel amb ningú, encara que ha mantingut en tot moment el contacte amb Patricia Llosa. L'escriptor va confessar en un dels seus relats que el seu "pichula" ja no funciona bé. De fet, va confessar que per a les trobades íntimes havia de recórrer a fàrmacs.

Mario Vargas Llosa es mostra totalment penedit d'haver deixat a la mare dels seus fills per Isabel, va ser un rampell. Portava anys que estava incòmode a casa de la Preysler. De fet, el 2020 van estar a punt de trencar la relació. El peruà només es va enamorar una vegada en la seva vida i la persona afortunada és Patrícia. No obstant això, ja no pot canviar el rumb.