Isabel Preysler ha donat suport a Tamara Falcó en totes les seves decisions. Va ser el seu drap de llàgrimes quan la marquesa de Griñón va trencar amb Íñigo Onieva en descobrir la seva infidelitat. Però tres mesos després la parella s'ha donat una segona oportunitat. Aquesta setmana han anunciat que reprenen el seu compromís. El futur casament de l'any tindrà lloc el proper 17 de juny al palau El Rincón, herència del seu pare, Carlos Falcó. En aquest cas la cerimònia serà més íntima. Només convidaran els familiars de cada un i els amics més íntims. Qui ha caigut de la llista és Mario Vargas Llosa, però no seria l'únic.

Boris Izaguirre no estarà convidat al casament de Tamara Falcó amb Íñigo Onieva

Boris Izaguirre és en aquests moments dubte. Va ser el gran amic d'Isabel Preysler i Tamara Falcó durant dècades, un dels rostres més assidus a la mansió de la reina de cors a Porta del Hierro. Tanmateix, després de la seva dura crítica al polèmic discurs de la xef en una manifestació ultracatòlica a Mèxic va esquerdar la relació. Ja no existeix la mateixa confiança d'abans ni tampoc han compartit cap publicació conjunta ni han estat en un esdeveniment junts.

Boris Izaguirre
Boris Izaguirre

Tamara Falcó ha perdonat a Íñigo Onieva qui li hauria estat infidel en diverses ocasions. Encara que hagi humiliat la seva imatge, la marquesa de Griñón no és capaç de perdonar a Boris Izaguirre que no ha fet més que criticar de forma educada i resposta una cosa lògica. Ja no pertany al grup dels seus millori amics. Kiko Matamoros ha assegurat en 'Socialité' que el veneçolà no estarà convidat al casament de la filla d'Isabel Preysler. Principalment per la reina de cors, que li ha fet les creus "per sempre".

Des d'aquell discurs, Boris Izaguirre no ha tornat a trepitjar la mansió d'Isabel Preysler. Una de les seves últimes aparicions va ser en el reality de Tamara Falcó per a Netflix. L'origen de tot això és el confús discurs que va llançar en una convenció religiosa. Gran part del públic ho va entendre com un atac col·lectiu LGTBIQ+. Des d'aleshores la relació és distant i tensa, tal com el concursant de 'El Desafío' ha confirmat.

Boris Izaguirre tamara falcó
Boris Izaguirre tamara falcó

"Hauria preferit no escriure aquest article perquè no crec que un regany a un amic hagi de convertir-se en una cosa pública, i em penedeixo de no haver tingut l'arrest de trucar-li per telèfon. Després vaig fer una rectificació perquè ella va explicar molt bé que es referia a altres coses i no al soroll que s'havia generat, i l'acusació d'homòfob és injusta perquè és impossible que ella amb la seva educació, ni tant paterna com materna, no tingui una actitud d'aquesta forma", va explicar Izaguirre.

Kiko Matamoros dona a entendre que Isabel Preysler està molt molest amb Boris Izaguirre: "Encara que també té una opinió sobre les decisions de Tamara i preferiria que algunes coses no fossin com són, Isabel li dona suport i està amb la seva filla fins al final, com és lògic."