Isabel Preysler va comunicar l'últim dia de l'any que la seva relació de vuit anys amb Mario Vargas Llosa havia acabat per sempre. Ja el 2020 van passar per una forta crisi però van arreglar els seus desacords. Tanmateix, cap a mesos que la relació entre ells s'havia fet insostenible. Segons la de Porcelanosa, que va concedir una entrevista aquell mateix dia previ pagament, la relació es va trencar per la gelosia infundada de l'escriptor. D'altra banda, l'entorn del premi Nobel va negar les afirmacions de la mare de Tamara Falcó i va revelar que el final de la convivència era per les diferències entre els mons a què pertanyien ambdós.

Mario Vargas Llosa no ha parlat directament davant de cap mitjà de comunicació sobre Isabel Preysler, però sí que ho ha fet de forma indirecta. També el seu entorn més proper. L'escriptor ha aconseguit desprestigiar la mare de Tamara Falcó, que com la seva pròpia filla ha revelat, no passa per un bon moment.

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa en els toros
Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa en els toros

Isabel Preysler estaria dolguda perquè les coses no han estat tal com s'expliquen. La reina de cors parla amb periodistes amics per defensar-se i fer mal públicament a Mario Vargas Llosa. Tanmateix, l'escriptor tampoc no es pensa quedar quiet. "Hi ha una història d'Isabel Preysler que no ha sortit perquè Mario Vargas Llosa no ha volgut".

Mario Vargas Llosa va ajudar a Isabel Preysler en l'economia de la casa

Segons Federico Jiménez Losantos, la mare de Tamara Falcó i Ana Boyer té molt a callar: "No ha sortit la història econòmica, que és la que et mata. I no ha sortit perquè Mario no ha volgut i ella ho sap. Però ella continua dient que parla malament de mi...". El periodista fa referència a les acusacions d'Isabel en les que diu que Mario no va contribuir en l'economia familiar durant els vuit anys que va durar la convivència. "Sí ho va fer, i de manera gens frugal". I ha afegit: "L'entorn de Mario no ha parlat de diners i podria fer-ho. Van dir que va viure com un rajà a costa d'ella, quan té molts més diners i guanya més diners que Isabel, en un any guanya mes que ella en cinc".

Mario Vargas Llosa efe
Mario Vargas Llosa efe

Els fills i l'entorn més proper a l'escriptor no estan disposats a deixar que la reputació del premi Nobel caigui per les acusacions d'Isabel. "Que no segueixin. Mario no parlarà però té tres fills, diversos nets i hi ha una família mexicana i allà la gent parla molt", ha dit.