Han passat tres mesos des que Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa cessessin la seva convivència i confirmessin els mitjans de comunicació que ja no eren junts. Tanmateix, encara se'n continua parlant, fins i tot més que estant junts perquè sembla que cap dels dos no s'ha oblidat. Ella mateixa va confirmar la notícia a cop d'exclusiva amb la seva revista amiga. Va trencar la seva relació pels supòsits gelosia infundada. No obstant això, l'entorn de l'escriptor han negat sempre la versió de la reina de cors. Segons ells, el premi Nobel estava fart de viure en aquest món de mentida.

Des d'aleshores Isabel Preysler ha intentat desvincular-se de Mario Vargas Llosa, però aquest no deixa d'enviar indirectes i gaudir públicament de la seva solteria. Persones properes a la mare de Tamara Falcó volen llançar un cable a Isabel, que es trobaria en aquests moments en una situació de desavantatge.

Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler teatre real
Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler teatre real

Un dels seus ex, Julio Iglesias, ha trencat el seu silenci per defensar la mare d'algun dels seus fills. Segons el cantant, Isabel Preysler estaria rebent "un comportament injust" després de la seva separació amb el peruà. "Han mort dos dels seus exmarits, que estic absolutament segur que també l'haguessin defensat en aquest moment. Sempre tindrà el meu suport i el meu afecte", ha explicat Julio a la revista Hola, unes paraules amb què trencava el seu silenci.

"Sé que m'estic ficant en camisa d'onze vares i que això no és propi de mi, però vull fer-ho per la meva exdona, per Isabel, perquè s'ho mereix i perquè és profundament injust com s'estan comportant amb ella". Així les coses, també afegeix: "Isabel tindrà el meu suport i el meu afecte i avui no anava a ser menys, només que ho faig públicament," afegeix el setmanari.

Julio Iglesias trenca el seu silenci i arremet durament contra Mario Vargas Llosa

I no dubta a atiar durament Mario Vargas Llosa. "Fora com fos la ruptura, un cavaller i un senyor sap com acabar les coses. Surt públicament i se li desitja a l'altra persona tota la felicitat. I si algú vol entremetre's, es diu que és un tema de dos en el que no s'ha de ficar i sí respectar. El comportament del senyor Vargas Llosa ha deixat molt a desitjar. Un senyor que ha conviscut durant vuit anys amb una senyora ha de saber actuar i controlar com actuen les persones del seu al voltant".

hola portada juliol
hola portada julio

Julio Iglesias no dubta a donar la cara per la mare de tres dels seus fills. "Isabel és excepcional, una campiona de veritat. Com a mare és exemplar, afectuosa i generosa, i com a dona, un deu i una mestra de la vida, i això ho sabem les persones amb valors que hem compartit la seva vida. És totalment injust el que li està passant des de fa uns mesos. Són represàlies contra l'èxit que ha tingut en la seva vida. Sempre tindrà el meu suport i el meu afecte i avui no anava a ser menys, només que ho faig públicament."