Nova clatellada per als Pantoja. Una nova mort sacseja una de les famílies més famoses d'Espanya. Bernardo Pantoja ha mort als 69 anys d'edat aquest divendres 25 de novembre a les 10:30 del matí després d'arrossegar diversos problemes de salut. Per greus complicacions ha romàs ingressat en nombroses ocasions. En aquesta última ocasió, el seu cor no ha resistit.

Encara que s'ha portat de la forma més discreta possible, la família Pantoja estava molt preocupada per la salut de Bernardo. Era un secret a veus que podia no sortir d'aquesta. Va ingressar d'urgència dimecres passat al 'Hospital Universitario Virgen del Rocío', el mateix en el que Kiko Rivera va ser tractat de l'ictus. 'Sálvame' va informar que el seu estat de salut era molt delicat. S'enfrontaven a una situació complicada perquè s'estava "apagant". Des de dimecres la seva família més propera ha romàs al seu costat en tot moment. Isabel Pantoja, així com la resta dels seus germans, Agustín i Juan, han estat al seu costat en les últimes hores. Es comenta que es va vetar a la seva actual esposa, Jonc. Ella hauria estat qui ha cridat al cercle més proper de Bernardo.

Anabel Pantoja amb el seu pare
Anabel Pantoja amb el seu pare

Anabel Pantoja ja se'n va anar a Hondures per participar a 'Supervivientes' molt preocupada. Setmanes abans ja va estar al costat del seu progenitor tots els dies. La seva salut ja era delicada. De fet, va demanar que se la deixés sortir del concurs sense penalització si l'estat de salut del seu pare es complicava. No es perdonaria mai no haver estat al seu costat en el seu comiat.

Les últimes paraules d'Anabel Pantoja

A través del seu perfil d'Instagram, va dedicar un emotiu post que es va omplir de nombroses mostres d'afecte. "Com ja sabeu, estic passant un moment bastant complicat. I no estic treballant, ni tampoc dedicant-me a res d'aquí. Només a ser al costat d'ell, apareixo per aquí perquè volia agrair tot l'equip del @hospitaluvrocio. Les infermeres com el cuiden, els metges com li ajuden, la seguretat com està pendent d'ell i de nosaltres, les dones de fer feines com el cuiden, els mateixos companys i familiars. A tots els que m'heu escrit preguntant-me per ell, només puc dir-vos que res més el fet de perdre un minut de la vostra vida per interessar-vos per ell, ja no em sento afortunada amb vosaltres. Pensava que no tenia tanta gent al meu costat. Ara, cal continuar lluitant i aquí estarà la seva princeseta, com ell diu i aquí estaré sempre. Us estimem i agraïm. El meu pare i jo", va comentar en un post.

Bernardo Pantoja efe
Bernardo Pantoja efe

Kiko Rivera no vol trobar-se amb Isabel Pantoja, no està preparat

Ni la seva filla Anabel, ni tan sols Kiko Rivera o Isabel Pantoja no s'han pronunciat en xarxes socials. Ara sorgeix un nou problema, i és que el DJ vol acomiadar-se del seu oncle menys mediàtic, a més amb la seva cosina és amb l'única que té relació i no vol deixar-la sola en aquests moments tan difícils, però Anabel també està acompanyada per Isabel. Encara que el cantant vol fer les paus amb la seva mare, és un pas que li costa donar. Ambdós s'han equivocat en moltes coses.

Kiko Rivera podria haver demanat a Anabel o algú del cercle proper que li digués en què moment Isabel Pantoja abandona el tanatori per acudir ell amb Irene Rosales. D'aquesta forma evitaria enfrontaments innecessaris i tensions.