Isa Pantoja estima el seu germà per sobre de totes les coses. Quan va patir l'ictus, la jove es va apropar fins a l'hospital per veure'l i conèixer de primera mà el seu estat de salut. Tanmateix, se li va prohibir l'entrada per expressa decisió del pacient. Kiko Rivera no vol saber res de la seva germana. Després de les últimes exclusives que ambdós han concedit atacant-se, s'ha trencat qualsevol tipus de vincle. No és la primera vegada que el DJ s'enfada amb la influencer o viceversa

La filla d'Isabel Pantoja sempre ha tingut gelosia del seu germà. Per a ella, Kiko Rivera era l'aviciat de la família. Ella va venir de segones, per un desig exprés de la cantant. Va decidir adoptar una nena. Sembla que la idea no va agradar a la família, així s'ho van fer saber el seu oncle Agustín i la seva àvia Ana. Chabelita mai no s'ha sentit estimada.

Isa Pantoja
Isa Pantoja

La nova disputa d'Isa Pantoja i Kiko Rivera va començar amb un deute de 5.000 euros del DJ a la parella d'Asraf Beno. El marit d'Irene Rosales era conscient d'aquest deute, però va assegurar públicament que mai no l'anava a saldar. "Ell diu que la meva mare li deu diners, però hauria de predicar amb l'exemple i no deure ell res a ningú". Isa Pantoja ja està farta de tot i s'ha mantingut ferma en les seves paraules. "Em sembla una persona menyspreable. M'humilia i ven una mentida. No el vui en la meva vida. Estic cansada que em diguin que per què no li perdono, que què ha de passar perquè li perdoni, però de veritat que no ha de passar res".

Moment que Isa Pantoja va aprofitar per atacar el seu germà. "Això no és una persona penedida. És una persona que té prioritats. És genial que es preocupi pels seus diners, però no venguis una cosa que és mentida. Em fa mal per la meva mare i, en aquest aspecte, l'entenc. Però que ell sàpiga que la meva mare i la meva cosina no és que li perdonin, sinó que crec que l'acullen per pena. De veritat, em fa por com acabarà aquesta persona que, una vegada més, ens adonem que no estima ningú i, de veritat, d'aquí a uns anys no sé el que li portarà totes les coses que està fent i les conseqüències que això portarà", ha recalcat la col·laboradora del matinal de Telecinco.

Isabel Pantoja va obligar a Kiko Rivera a parlar malament de la seva germana

No obstant això, hi va haver un temps en què Kiko Rivera es va posar del seu costat, especialment quan es van fer públiques les vexacions que Isa va haver de suportar per part del seu oncle i la seva àvia, i la seva mare sense fer res. "La meva germana ha patit molt a Cantora, ara l'entenc. La meva mare hauria d'haver tret la cara per ella i no només això, sinó que ha anat parlant malament d'ella amb companys", va explicar.

Isa Pantoja MEDIASET
Isa Pantoja MEDIASET

Tal com va revelar Kiko Rivera, Isabel Pantoja li va demanar el DJ que anés a un plató de televisió a parlar malament de la seva germana. "La meva mare m'ha utilitzat per a coses lletges. La meva mare m'ha arribat a dir 'ves-te'n a parlar malament de la teva germana'. Em sona el telèfon un dia a les dues o tres del matí i la meva mare en còlera dient-me que es traurà la vida, no sé què... Agafo el cotxe, em vaig a Cantora i estava empenyorada que em busqués un advocat per treure'l els cognoms a la nena".

"La humiliació més gran que se li pot fer a un fill és que algú de la teva família parli molt malament i fins i tot que vulgui demandar el teu fill i que tu no posis fre, per a mi aquesta és la pitjor humiliació que existeix", va comentar Kiko Rivera.

Però per a Kiko Rivera el més greu és escoltar la seva mare parlar malament de la seva mare davant d'ell. "Hi ha hagut moments en què s'ha tractat la meva germana com una 'filla de segona'. Comportaments, mirades, gestos... jo crec que tots sabem per part de qui. He escoltat comentaris despectius cap a ella, de tall xenòfob, per part de la meva mare i del meu oncle. Una cosa molt despectiva, la meva mare també els ha fet", va dir.