Tamara Falcó i Boris Izaguirre ja no són amics. Ambdós havien estat molt units. Es va poder veure en la sèrie documental 'La marquesa' disponible a Netflix. A l'últim capítol de la sèrie, Boris va anar com a convidat de luxe al sopar que va organitzar Tamara per a familiars i amics propers. Tanmateix, aquesta amistat s'ha trencat. I això ha deixat Boris sense invitació per al casament entre Falcó i Íñigo Onieva que se celebra el proper 8 de juny.

Tot ve arran d'un article que Izaguirre va escriure criticant Tamara. "Ara estem vivint un moment molt complicat per a la Humanitat, hi ha tants tipus diferents de sexualitats, hi ha tants llocs diferents on pots exercir el mal, que crec que en altres generacions no era tan evident i no estava tan ben vist," va dir la Marquesa de Griñón en el XIV Congrés Mundial de les Famílies celebrat a Mèxic.

Tamara Falcó trenca relacions amb Boris Izaguirre

Unes paraules a què Boris va respondre en un article publicat al diari El País. L'escriptor la va acusar d'homòfoba, la qual cosa ha generat una ruptura que, almenys de moment, no té marxa enrere. "En una sort d'esforç mancomunat aconseguim allunyar Tamara de l'enganyós Íñigo Onieva. Ara hauríem de repetir esforç per allunyar-la d'aquesta ideologia odiosa que l'envolta", va escriure Boris el passat 8 d'octubre. Val a dir que llavors Tamara acabava de trencar amb Íñigo després que difongués un vídeo en el qual Onieva apareixia besant-se amb una altra dona.

Boris Izaguirre tamara falcó
Boris Izaguirre i Tamara Falcó

"De moment nosaltres estem distanciats, per un article molt equivocat de part meva, i això ha impedit que puguem tenir una conversa", va comentar Izaguirre en la presentació del biopic de Miguel Bosé. Boris és un dels guionistes. "No he tingut una conversa amb ella, que encara està pendent. Jo espero que es pugui solucionar", va afegir.

Boris busca el perdó d'Isabel Preysler i Tamara

"Tamara tot ho fa bé i sempre ho fa bé. El malentès ha creat una ferida i és allà. L'he provocat i em molesta moltíssim. Em penedeixo d'haver escrit aquell article, va insistir buscant el perdó. I és que segons apunta Informalia, Boris va rebre un dur toc d'atenció per part d'Isabel Preysler, la qual cosa va desembocar en la ruptura de l'amistat que mantenien i en la retirada de la invitació al casament.

De moment les picabaralles continuen vigents. I de moment Boris no té invitació al casament. Ha passat de ser íntim de la família a ser un repudiat. I no només això. Íñigo tampoc no pot veure'l. I amb el casament pel mig, la seva opinió ha passat a tenir molt pes.